Šta je novo?

Nedoumica oko tastature

Jedino ako si zreo za Guberevac... :d

RE

Nemoj da se igramo:trust:
Imam G15 koja ima 18x3 G tastera,sto inace koristim kao shortcuts za aplikacije,sto mi i jeste interesantno i luminantna tastatura.Sve ostalo je nista spektakularno niti ces dobiti vise sto neces dobiti na bilo kojoj end user tastaturi.Za igrice,ako se przis bas,imas i MR taster,tako da mozes da se igras sa makroima u raznim igricama,koji jesu handy,ali posto sam tada uzeo tastaturu samo jer je jedina bila na trzistu sa back light-om,onda mozes misliti koji je to izbor :wall:
Evo vec druga godina..ili meni iz dlana curi kiselina,ili oni nisu kvalitetno odradili plastiku,ali na tom 'palm' mestu siva plastika se izgulila,mis'im..za 100e koliko sam je platio,ima da mi svira..:guitar::,,:

Poslednja izmena:
Koga zanima G15 na akciji 5200 din, inače u firmi koja najviše prodaje TV-e ;)

Imaj u vidu da G19 treba da utaknes u struju da bi koristio ekran.
Po meni niko ne bi trebao da razmislja o ovoj tastaturi em zbog cene em zbog te cinjenice

Stvarno je odlicna....

Ma sto se mene tice, da bi kompletirao svoju pricu fali mi jos G35 i razmisljao sam o ovoj tastaturi, ali kupovinom iste ne znam da li bi dobio neko veliko poboljsanje u odnosu na G15 koju imam. Po sevemu sudeci, ne bi....

Poslednja izmena:
naravno da ne vredi.

koliko sam primetio u zadnje vreme logitec ima ripoff politiku kod nas tako da su cene njihovih proizvoda u naj manju ruku neverovatne.

ako se uzme u obzir da za tri puta manje novaca moze da se uzme microsoftova sidewinder tastatura ( koju sam i ja uzeo ) i koja je se pokazala kao odlicna, sta reci za logi-a, sem mozda da je vreme da na nasim prostorima spusti loptu i prilagodi je korisnicima.
ako se secate pre izvesnog vremena su sve logi-jeve stvari poskupele za xx%, npr zvucnici koji su bili 5999 din sutradan su kostali 1x.xxx din ?

po meni kupiti logija danas znaci da pare nisu problem, a ovim drugima savetujem da uzmu za te pare neko extra napajanje od 750w i sidewindera x6 ( ili nesto slicno )

,)

Vrh Dno