Šta je novo?

Nedoumica oko izbora

http://www.benchmark.co.yu/forum/search.php

Vec su ljudi postavljali slicna pitanja, i koliko sam ja video - Toshiba > MSI.

Ma i ja sam isto skroz zbunjen, svaka stranka isto prica, isto ne valja.
Ja necu ni da izadjem, da znas :D

:S:

Zavisi koje su tvoje potrebe. MSI je 17", i ima HDMI izlaz (gledam specifikacije sa linkova koje si dao). Toshiba ima bolju graficku i card reader. Video sam par novih MSI laptopa, kvalitet izrade nije bas na najvisem nivou.. Ne znam kakva je Toshiba, ali vecina ljudi na forumu kaze da je bolja. Po meni, Toshiba je bolji izbor u ovom slucaju...

Ja imam toshibu 17'' sa istim performansama (osim procesora koji je 2.2Ghz) i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Video i probao sam i msi slicne klase i nemogu da se porede, ni u kvalitetu izrade ni u softverskoj podrsci. Moja preporuka je toshiba.

Samo da napomenem da se bavim stvarima koje traze dosta jak kompijuter i navedeni mi vrsi sav posao. Jedina mana mu je sto nema RS232 port (COM Port)

Da i ja dajem glas za toshibu, ta grafa je bolja od 8400; nisam upoznat sa Toshibinom nadmoci sto se tice kvaliteta, tako da ti nista sto se tice toga ne mogu reci - samo pazi jedno, sta ti je bitnije; kod MSI dobijas veci monitor i hard, 2 god. garanicije i 72H pick&return servis, razmisli, ja mislim da ni MSI nije toliko bas losiji!

Nazad
Vrh Dno