Šta je novo?

Nedoumica o internet naplati

kukumavka

Poštovan
Učlanjen(a)
30.06.2015
Poena
59
Imam problem, ulazio sam na neki sajt na kome ima kupovina onih novcica (coins). Da ne imenujem sajt, medju ostalim nacinima bila je i ponuda Q Vaucher placanje sa cenom za odredjeni broj novcica i pored je pisalo izaberi ovaj nacin. Slucajno sam tu pritisnuo i samo me je vratilo na pocetnu stranu, pa se bojim da li ce mi mozda naplatiti sad kroz internet racun ADSL i da li je to u opste moguce da se izvrsi naplata uz racun za internet?

mislim da su taj qvaucher ugasili i da vise ne moze da se uplati. davno sam 2-3 puta koristio njihove kupone i koliko se secam moras da imas nalog i odes i uplatis iznos kod njih tako da ne verujem da mogu nesto da ti naplate kroz adsl i slicno...

naplatice ti 100% kroz internet racun... zezam te naravno, nije mi jasno da neko postavi ovako pitanje?? koliko ti je dete godina?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Haha ma nisam dete punoletan sam, nego pitam jer nisam znao da li mogu tako da naplate nesto kroz racun. Inace hvala za odgovor i tebi i @ericm.

Poslednja izmena:
ma ne mogu jasno.. nasmejao si me zorom pitanjem, a i nick name ti je sjajan

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ovo kao da je pitao moj komšija Neša, koji se plaši da mu je dođu na vrata ako nešto slučajno pogrešno klikne na internetu.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sto bi vas cudilo da vam naplate kroz net racun?
Pa CarGo je imao opciju naplate preko MTS broja (inace jako korisna opcija), ali ne samo da nije trazio nikakvu potvrdu u prvo vreme, nego je mogao da skine sa kog god broja napisete da je vas! NULA kontrola znaci.

Ne, nije prvi april. Nije ucestalo (i kasnije su sredili da mora da se povrdi kodom na tom broju, kako i treba), ali moguce je.

Nazad
Vrh Dno