Šta je novo?

Nedostupnost i SMS

Pittsburgh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poena
350
Zanima da li iko zna koliko dugo MTS cuva poruke i posle koliko mi ih prosledi ako nisam dostupan, a kasnije ukljcuim fon. Jel to neogranicen period ili posle nekog vremena te poruke vise meni ne stizu. Trenutno nisam u mogucnosti da ubacim tu karticu pa me zanima koliko ce dugo cuvati te poruke.

Uff to je bas mali period... Bas sam na MTS i mislio... U smislu da ja koji primam poruku imam MTS... Skoro sam promenio fon, a par "bitnih" (koliko SMS moze biti bitan) sam "primio" tamo... Nista, reci cu da mi ponovo proslede SMS-ove na novi broj...
Hvala na odgovoru... AKo neko ima drugaciji odogovr, a siguran je, neka napise... CIsto da znam...

Ja mislim da nije ni 2-3 dana, vec 24 sata.

ja bih rekao da je onoliko koliko je namestio poshiljalac na svom aparatu, a to se krecce od par sati preko 24h, par dana do nedelju ili mesec dana, ili naposletku neogranicheno (unlimited)
e sad, koliko je to "neogranicheno" kod provider-a, to vecc nisam upoznat.. mada, logichno bi bilo da to traje dokle god je taj broj validan

dakle, ne zavisi od tebe ni ( toliko) od provider-a koliko od onog koji ti je poslao poruku i od podeshavanja na njegovom mob-u.. ne seccam se dobro, ali mislim da je default podeshavanje bash unlimited

pozdrav

Na mobilnim telefonu može da se namesti up to 7 days, ali džaba da može i 31 dan, ako je operater ograničio na 24h.
Znam da meni na Telenoru stigne SMS faild ako ga ne isporuči za 24h.

Jel to zavisi od operatera onog koji salje ili onog koji prima SMS? Usput ja na svom telefonu ne mogu da namestim SMS valditiy iako imama SGS... Ili sam ja ogranicen... :)

Na mobilnim telefonu može da se namesti up to 7 days, ali džaba da može i 31 dan, ako je operater ograničio na 24h.
Znam da meni na Telenoru stigne SMS faild ako ga ne isporuči za 24h.

Isto je i za MTS.

mislim da je za sve mreze 24h...

Crko MTS... nece da salje poruke, a ni ne moze da se pozove...

Pozar na Gazeli ostetio lelekomovu optiku. Problematicno je bilo ka KG i NI.

Potvrdjujem,zadnja 2-3 dana,otprilike u ovo vreme,nemoguce obavljati pozive u Nisu,sa MTS brojeva i slati poruke..

Nazad
Vrh Dno