Šta je novo?

Nedostaje kontrolni panel ?

DigiVi

Čuven
Učlanjen(a)
09.10.2003
Poena
609
Da bih osvezio racunar uradio sam jedan lep format. Pre formatiranja sam u kontrolnom panelu za monitor/napredne funkcije, imao na raspolaganju vise opcija za podesavanje ekrana:eek:svetljaj, boju, gamu boja, tonalitet, ... Sada , posle formatiranja, na tom mestu su samo standardne stavke iz windowsa. Da li neko zna kako mogu da ugradim ponovo napredne funkcije. Ja se stvarno ne secam kako sam ih ugradio prvi put, mozda sa nekim programom od starog monitora. :?:
Operativni sistem Win ME, VGA AGP 3D integrisana, SiS620.
Unapred hvala na odgovorima.

proveri cd sa drajverima za tu integrisanu graficku, ako trazene opcije nisi dobio sa samom instalacijom drajvera, moguce je da ih dobijas sa instalacijom nekog utilitija koji je na tom cd-u.

DS9 je napisao(la):
proveri cd sa drajverima za tu integrisanu graficku, ako trazene opcije nisi dobio sa samom instalacijom drajvera, moguce je da ih dobijas sa instalacijom nekog utilitija koji je na tom cd-u.
Probacu. Radi se o jednoj starijoj ploci, Matsonic M741LRMT. Ako ne nadjem nista na instalazionom Cd-u, da li postoje neke druge utiliti koje bih mogao da ugradim.

OOOOPPPPSSSS. Program je bio na instalazionom CD-u. :rolleyes:

Nazad
Vrh Dno