Šta je novo?

Necujna tastatura

kiza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen5 2600 @ LC-CC-120
Matična ploča
Biostar B450MH
RAM
16GB DDR4
GPU
AMD Radeon R9 200 2GB
Storage
Lexar NM620 1TB; WD 4TB WD40EFZX; WD 2TB WD20EARX
Zvuk
Altec Lansing 5.1
PSU
Chieftec GPE-600S Eco
Kućište
Thermaltake Chaser A31
Monitor
Dell P2414H
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Laser Desktop 6000v2
Ostale periferije
HP LJ1020,Canon LiDE
Laptop
Dell Latitude E6400; Lenovo T580
Mobilni telefon
Samsung S23/256GB
Pametni uređaji
Huawei GT2 pro, Xiaomi Mi Air Purifier 2S, Amazon EchoShow 8 2nd gen, Xiaomi S20 Robot
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dakle, kupio bih tastaturu i misa. Potrebno je da tastatura bude necujna (ili sto tisa), wireless i mozda natural. Sto se tice misa: opticki (wireless) dolazi u obzir. Proizvodjac: MS ili Logitech. Ima li neko preporuku?

Pa tesko da tastatura od ms-a ili logija moze da bude necujna....oni prave normalne tastature (sa noramalnim zvukom) i viseg kvaliteta.....
Necujna moze samo da bude ona gumena savitljiva koja ima verovatno negde po pijacama ali nije bezicna...
Za misa bih ti mozda preporucio MX1000 koji je veoma precizan, ne toliko napravljen za igre vec vise za precizan rad (grafika...).

Pa tesko da tastatura od ms-a ili logija moze da bude necujna....oni prave normalne tastature (sa noramalnim zvukom) i viseg kvaliteta.....
Necujna moze samo da bude ona gumena savitljiva koja ima verovatno negde po pijacama ali nije bezicna...
Za misa bih ti mozda preporucio MX1000 koji je veoma precizan, ne toliko napravljen za igre vec vise za precizan rad (grafika...).

Pa i ne treba mi za igre. A mislio sam da uzmem ipak neku firmiranu zbog izdrzljivosti/dugotrajnosti.

Poslednja izmena:
Ako neces da se igras (mnogo) onda nemoj uposte da razmisljas o misevima, vec uzmi sebi MX 1000 i bices blagosiljan...

Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 v2.0 OEM (wireless laser keyboard 6000 v2.0 i wireless laser mouse 5000 v1.0)... u Imtelu je 4500 dinara...

Upravo sam ovu kombinaciju kupio, posle velike trileme izmedju pomenute, MSNatural4000 i Logitech UltraX. Logitech je ubrzo ispao iz igre zbog brzog trosenja baterija (tako bar kaze moj kolega- koristi je par meseci i nemoze da se nakupuje istih :-( ). Dugo sam se dvoumio u Imtelu izmedju preostale dve mogucnosti i izabrao bezzicnu. Cinjenica je da je MSNat.4000 malo tisa, ali mi se kod ove druge vise svideo mis i to sto nema kablove. Pre ove sam koristio Logitech CordlessDesktopPro, te sam se navikao na bezzicnu. Sad, da li sam pogresio- vreme ce pokazati. Jos da se naviknem na "kontrapad" kod ove i eto veselja :)

Poslednja izmena:
OD OVE NEMA TISE :d
HITEC-101_keyboard_i.jpg

Vrh Dno