Šta je novo?

NecroVisioN: Lost Company

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
NecroVisioN: Lost Company

4532_NecroVisioN-LostCompany-packshot.jpg

NecroVisioN: Lost Company is the prequel to the old-school horror FPS which
covers the events that happened before the NecroVisioN story began. The game contains several unique levels, characters, weapons and gameplay elements, as well as a new main hero that tells the original game story from an opposing perspective. Players now act as one of the WWI German soldiers that discovers the evil forces unleashed by the war and starts to fight against them. Eventually the player leads soldiers from all the nations gathered on the front through massive battles against the zombies and demons. Finally players become the first Necromancer that was defeated by Simon Bukner in NecroVisioN.

Igra je izasla, a evo i:

Minimum System Requirements
Operating System: Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest patches)
Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
Memory: 1 GB RAM (Microsoft® Windows® XP) / 1.5GB (Microsoft® Windows® Vista)
Video card: 256 MB Video RAM or greater with DirectX9 Pixel Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1600 or better)
Sound card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
Hard disc: 8.0 GB available hard drive space
CD ROM: PC DVD-ROM

Recommended System Requirements
Operating System: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date and include the latest fixes)
Processor: Intel Core 2 Duo 1.80 GHz or AMD X2 5000+ or better
Memory: 2 GB RAM or more
Video card: NVIDIA GeForce 8800 series or ATI Radeon HD 38xx series or better
Sound card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
Hard disc: 8.0 GB available hard drive space
CD ROM: PC DVD-ROM

Jel to bese ono zahtevno djubre od igre????

Da je zahtevno jeste, al da je djubre nije. U stvari, i meni je delovalo ne kao djubre, nego kao bas tesko djubre kad sam krenuo da igram. Medjutim, vrlo brzo sam uvideo da je igra u stvari dobra. Ako nista drugo, drugacija je od ostalih FPS/Horror naslova koje sam imao priliku da igram (a odigrao sam bas dosta). Ko uspe da zanemari neke ocigledne propuste, ocekuje ga dosta dobre zabave.

Nego, jel to standalone ili ce morati da se budzi preko osnove?

igra ne radi...trazi neke fajlove koji ne postoje..ili bad realease ili nedostatak pravog leka :) Ako je neko pak pokrene, nek javi kako je uspeo.

Mislim da ima neki problem pod win 7 64bit, nece da se startuje uopste, los lek :) verovatno.Imam i neki patch 1.1 i 1.2 nece ni posle toga.

Igra radi, kome se svidjao prosli deo verovatno ce da mu se svidi i ovo. I da, isto je zahtevna kao i prosli deo.

Uspeh da je pustim nekako, problem je sa ati-jem. Iz system32 se presnimi fajl atidxx32.dll, snimi u bin folder i rinejmuje u atiumdag.dll. A onda u config.ini u redu "Cfg.RenderDevice = 1" umesto 1 staviti 2 .
Al onako vidi se da igri fali nesto :).

Igra je dosta losija od prvog dela.:mad:

igra ne radi...trazi neke fajlove koji ne postoje..ili bad realease ili nedostatak pravog leka :) Ako je neko pak pokrene, nek javi kako je uspeo.

I mene ovo zanima, imam isti problem, Vista, fali mu na pocetku 4-5 fajlova, i ne moze da se startuje. Svaka pomoc dobrodosla :)

Pomoc je ta da igru ne startujete preko ikonice na desktopu vec da odete tamo gde je igra instalirana i resen problem.:)

Pomoc je ta da igru ne startujete preko ikonice na desktopu vec da odete tamo gde je igra instalirana i resen problem.:)

Hvala, problem jeste resen, igra se startuje, ali kao da nema tekstura, vec cim je startujem, vidim vojnike u vazduhu, a glavni lik propada i 'game over'... Sta je sad tu problem? Instalirana su oba patcha...

Ja nisam instalirao nijedan patch, mozda je do toga, probaj pa javi.

Uspeh da je pustim nekako, problem je sa ati-jem. Iz system32 se presnimi fajl atidxx32.dll, snimi u bin folder i rinejmuje u atiumdag.dll. A onda u config.ini u redu "Cfg.RenderDevice = 1" umesto 1 staviti 2 .
Al onako vidi se da igri fali nesto :).

Juce ceo dan pokusavam da je pokrenem i nece pa nece i kako sam ovo odradio-radi!Fala!

Jel premotao neko ovu igricu? Ja sam zaglavio na Chapter 9 Caverns ne mogu ni walkthrought da nadjem za taj deo.....Neki kao vampir gore leti a ja ne mogu da ga ubijem on izbegava municiju a ja nemam put gde da idem.

Jel premotao neko ovu igricu? Ja sam zaglavio na Chapter 9 Caverns ne mogu ni walkthrought da nadjem za taj deo.....Neki kao vampir gore leti a ja ne mogu da ga ubijem on izbegava municiju a ja nemam put gde da idem.

Presao sam ja, kakav vampir je u pitanju posto mi je igra brzo izletela iz glave?:) Uglavnom sve neprijatelje treba da gadjas, ako si u paklu onda treba da ga gadjas demonskim oruzjima ili granade launcherom ako imas.

Presao sam ja, kakav vampir je u pitanju posto mi je igra brzo izletela iz glave?:) Uglavnom sve neprijatelje treba da gadjas, ako si u paklu onda treba da ga gadjas demonskim oruzjima ili granade launcherom ako imas.

Chapter 9 Caverns to je kad sretnem kao neka dva vanzemaljca vojnika ne znam ni ja sta su i sad mi krenemo da idemo negde. Ja pobijem sve neprijatelje i sad tamo iznad kao leti neki vampir sa krilima ne znam ni ja sta je, a ovamo vise neki kavezi i sad to dal je bag u igrici ili ne znam on se sklanja od metaka kad pucam ne moze da ga pogodi nista a ti cim radis nesto drugo on kao sidje i pocne da ti skida helth. A ovamo vise neki kavezi sa ljudima

Provalio sam foru, igra je imala neki bug kad sam ubio one vamire(demone) sto lete ali na jednog izbagovalo pa se vrata nisu htela otvore bio je ubijen ali i dalje leteo gore. Kada sam restartovao checkpoint i ponovo ih pobio sve je ok bilo. Evo upravo sam premotao igru :) Sve u svemu nije losa igra, zanimljiva je.

Nazad
Vrh Dno