Šta je novo?

nece kamera na mpx200

saka

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
620
Proslo je devet sati kako menjam sisteme, drajvere (program) za kameru i nikako ne uspeva da proradi!!! :wall: :wall: :wall:
Kamera je ViewTake CM35D i procitao sam sve sto ima na netu vezano za nju :type:
Jednostavno, kada pokrenem Album i kliknem na camera dugme on mi ispise error da kamera nije prikljucena ili je vec aktivirana (???)
Win 2002 i 2003 se isto ponasaju (cak sam probao vise verzija 2003) :crash:
Ajde neka mi neko pomogne da ne bi telefon zajedno sa kamerom kroz prozor koliko sam se iznervirao :crash: :whip:
PS. kameru sam platio 20e, ali mi nije zao njih, vec zivaca i cinjenice da nema ni jedne druge u celoj SRJ da se kupi!!! :wall:
PSS. stavljao sam album i sa CDa i sa sajta (ista je verzija, ali se malo razlikuje poruka koju izbaci-drugi raspored reci).
Sada idem da iskuliram uz dzak za udaranje :eyebrows: :cigar:

A jel ti palo na pamet da joj mozda nije ni sudjeno sa radi,tj da je vec odradila svoje a tebe neko zavrnuo?Nadji nekog drugara koji ima isti fon pa probaj kod njega!?Nekako mi deluje nemoguce da tolike softvere i drajvere isprobas i nema 'leba!
Pozdrav ,)

Niko nema ovakav fon u okolini (okolina Sapca).
Ako ima nekog ko bi mi pomogao, ja bi dosao u Bg ili Sabac, pa da probam na njegovom telefonu...
Inace, kamera je nova, samo probana da li radi (mada bez garancije).
Pa ako ne radi da idem da nekome (tom decku iz NS) secem prste na ruci ;)

PROBLEM RESEN (na neki nacin):
vratio sam mu kameru, a on meni pare :D

ta kamera uopšte ne mora da je za Mpx200, ima dosta aparata koji rade na sličnom principu, kroz SD/MMC slot... Neke čak imaju i svoju memoriju. Postoje i WiFi kartice, ali koliko znam rade samo na MPx220 i nekim jačim SP aparatima, ne i na MPx200. ;)

imam ja kameru koju sam dobio uz originalni kanadski telefon, koji sad sestra nosi,a ne zanima je kamera. Radi 100% pa ono ako ti toliko treba, posalji ponudu na pm

nidza je napisao(la):
ta kamera uopšte ne mora da je za Mpx200, ima dosta aparata koji rade na sličnom principu, kroz SD/MMC slot... Neke čak imaju i svoju memoriju. Postoje i WiFi kartice, ali koliko znam rade samo na MPx220 i nekim jačim SP aparatima, ne i na MPx200. ;)

Na kutiji od kamere je pisalo "for motorola mpx200" ;)

Nazad
Vrh Dno