Šta je novo?

nece da se pokrene win

blagota

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2008
Poena
304
cudno ponasanje kompjutera,posle nekog vremena izgubi se kursor misa odnosno sve zaledi.posle restarta jer drugacije ne moze vise ne daje sliku ni na jednom monitoru kuleri se vrte ali nema nikakvog zvucnog signala niti slike.neznam posle koje operacije na racunaru se desava ovo jer je od prijatelja,samo znam da pomaze samo vadjenje svih komponenti (sem procesora)i ponovno vracanje na istom.ali se sve desava ponovo posle nekog vremena,,,
e6600
asus p5b
7600 gt
2gb rama
tv karta
bezicni mis +tastatura
samsung 920n i sony bravia
sve je do sada radilo bez problema nepune 2 godine ima li neko predstave o cemu bi mogao biti problem

ne znam do chega je prob ali tako se neshto slichno deshawa kod jednog mog ortaka, ali njemu je definitiwno do grafike, naime samo blok i posle restarta swe crno kuleri se wrte nema nichega na monitoru, do sada mu je pomagalo samo wadjenje karte iz slota i da se wrati ali u zadnje wreme dok se ne stawi druga karta u slot i ne upali rachunar owu prwu netje da prihwati... dok ta karta kod mene shljaka najnormalnije, slot je chistjen pinowi na karti ochishtjeni gumicom ... tako da ako neko ima ideje shta moze da bude owo :)

mozda lose instalirani driveri. dark angel, jel i tvoj drug ima nvidia karticu? blagota, ako imas mogucnosti probaj da ubacis drugu karticu. ako se i dalje bude isto desavalo onda je do drivera najverovatnije. ako problem nestane, mozda je u pitanju neispravna kartica.

da isto nvida-ina kartica 8500gt dok sa mojom 7300gs njegow rachunar radi normalno isto kao i moj sa njegowom

To se meni dešava sa ATI karticom, pomaže kada izvučem napajanje iz iste pa vratim... Ne dešava se često, evo sinoć se desilo ponovo posle ko zna koliko...

Planiram da oborim ceo sistem (već više od godinu dana šljaka) i da instaliram najnovije drajvere pa ćemo videti...

Nazad
Vrh Dno