Šta je novo?

Nece da se pokrene instalacija

NeO_o

Poštovan
Učlanjen(a)
21.07.2016
Poena
54
Evo da opisem celu situaciju, laptop asus x553m 2gb rama windows 8.1 enterprise 64 bit,tako sam ga dobio, hocu na win 10 home 32bit , napravim butabilan fles, odem u bios mesto boot pise msm "boot option #" i ispod ima boot option #2, u prvo stavim fles pise jet transend 8gb, sve to,drugo mi pise WINDOWS BOOT MANAGER(po: st500lt012-1dg142) ne znam sta je to na mnogo sam podigao i svud pisalo hdd i znam da je to hard disk a kao treca opcija pise disabled, ali stavim prvo fles idem f10 i samo se ugasi i podigne se isto 8.1, ne razumem nista, može neko da pomogne,možda nisam nešto dobro uradio,možda nije dobar program za pravljenje butabilnog flesa, program je onaj sa zvanicnog microsoftovog sajta,nešto nije u redu

Послато са K012 уз помоћ Тапатока

Možda fleš nije bootabilan meni se to dešavalo neka greška sa iso imidžom a probaj slikaj ti taj bios ovako se baš nešto ne snalazim u tvojim rečima.

Slikacu sutra, ali glavna fora je u tome sto nece da podigne sistem, usb je butabilan 100% namestim sve first boot ali meni je to boot option #1

Послато са K012 уз помоћ Тапатока

Imaj na umu da Legacy/CSM za MBR particionu semu bootabilan ISO ne moze da bootuje ako je podeseno UEFI za GPT particionu semu u biosu.

Nazad
Vrh Dno