Šta je novo?

Nece da otvori pcberzu?

• Začetnik teme Začetnik teme bojke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bojke1

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7010,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Cao evo imam jedan problem.U poslednja 3-4 dana ne mogu da otvorim sajt pcberza a ne znam zbog cega se to desava.
Sve ostale sajtove otvaram bez problema i to dosta brzo samo je problem sa bcberzom?
Pcberzu otvori po neki put ali na misice a koristim sbb kablovski internet pripaid paket gde su brzine stvarno velike.
Da li neko zna u cemu je stos,da li je to do samog sajta bcberze ili je nesto drugo u pitanju?
Ako neko zna sta se desava molio bih ga za odgovor.
Pozdrav!!!!!!!!!!!

Sajt je preopterecen.

Da li se to i tebi desava ili ne?
Kada je najbolje vreme da pokusam da otvorim taj sajt,kad bi trebalo da je manja guzva?
Trebao bih do kraja meseca da kupim dva tft monitora a ovo je ipak dobro mesto da se vidi gde ima sta da se nabavi?
Pozdrav!!!!!

desava se i kod mene. Jesam na dial-upu, ali timeout se javlja na svakoj strani, sto definitivno nije do moje veze.

Najbolje vreme? Kad bih znao, verovato ne bih imao problem. Mozda usred noci, racunam da je ipak najveci broj posetilaca iz Srbije.

to sa sajtom me izludjuje, nebitna j e brzina konekcije.... cak sam i blokirao sav flash sadrzaj sa sajta i ne pomaze....

poslao sam i mail sa pitanjem vezanim za taj problem, ali naravno, odgovor nisam dobio.

kao alternativu mozes da koristis www.itsvet.com

Ni meni sada ne otvara pcberzu a nece da mi otvori ni Imtel cenovnik ali samo cenovnik. A vama?

sada sam bio na imtelovom sajtu i sljakao je cenovnik

i meni radi imtel a i pcberza ali se desavalo da nece da mi otvori kad mi je najpotrebnije glupi marfi

Cao evo imam jedan problem.U poslednja 3-4 dana ne mogu da otvorim sajt pcberza a ne znam zbog cega se to desava.
Sve ostale sajtove otvaram bez problema i to dosta brzo samo je problem sa bcberzom?
Pcberzu otvori po neki put ali na misice a koristim sbb kablovski internet pripaid paket gde su brzine stvarno velike.
Da li neko zna u cemu je stos,da li je to do samog sajta bcberze ili je nesto drugo u pitanju?
Ako neko zna sta se desava molio bih ga za odgovor.
Pozdrav!!!!!!!!!!!

Khm, ja bih rekao da je do SBB-a.
Meni osim PCBerze i Sezampro jedva otvara. Verovatno su opet nesto "opravljali" 😡

Nije do provajdera, ja otvaram (tj. okusavam da otvorim) sa faxa, gde je akademska mreza u pitanju (nekad i do 2-3 MB/s) i nece...

Ni meni sada ne otvara pcberzu a nece da mi otvori ni Imtel cenovnik ali samo cenovnik. A vama?
Meni u principu radi, otvara imtel cenovnik ali malo teze i malo sporije u odnosu na vreme od pre par dana.

Meni imtel nece pa nece da ucita. Krene i onda stane. Samo cenovnik, ostalo otvara normalno.

ja sam danas na poslu ceo dan pokusavao i nista - nece da mi otvori PC Berzu! Tamo imam SBB... Sad probao kod kuce - radi bez problema! (ovde je Sezam adsl)
Pa ako kod tebe hoce a koristis sezam onda je mozda do sbb-a,mozda je kod njih neko zagusenje ili mozda rade nesto?
Ali mi je malo cudno zato sve ostale stranice otvara bez problema.

I meni se cini da je problem u sajtu,cesto "puca" u toku dana,nocu nema tih problema.

Isto sam i ja primijetio, ali sam mislio da je problem do moje veze.

Evo sad sam bas probao da otvorim pcberzu ali nema sanse.Kazu da je nocu rastereceno ali izgleda da nije.
Nadam sa da ce sutra biti bolje.

Problem NIJE do sajta. Ja sam od SBB-a dobio informaciju da je problem do Sezama ili Telekoma jer se pcberza hostuje na Sezamu a ima problema na relaciji SBB-Sezam i da zato mi sa tog provajdera ne mozemo da pristupino sajtu. Navodno se u toku dana ocekuje stabilizacija. Malo morgen, meni i dalje ne radi. A radila je normalno do skoro.

Bili su neki radovi na Sezamu. Verovatno je i PC Berza tamo, Imtelov sajt je na AbsolutOK ali sam cenovnik se povlači sa Sezama...

I meni juce nije radila ali i pored toga PCBerza radi ocajno (a i uradjena je ocajno).

Na BeoCity-ju otvara PCBERZU ali im perioda u toku dana (i to vrlo cesto) kada uopste nece da otvri sajt i to tako traje mesecima, nikakva promena se nije desila u poslednjih par dana.

sa Euneta ga otvara u svako doba, tj kad probam izmedju ne znam 🙂))))

Bili su neki radovi na Sezamu. Verovatno je i PC Berza tamo, Imtelov sajt je na AbsolutOK ali sam cenovnik se povlači sa Sezama...

Bas sam primijetio prije nekoliko dana da se imtel cjenovnik otvara mnogo sporije nego prije.

celo jutro je radilo ok i evo sada nece

izbacuje ovu gresku:

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e31'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Timeout expired

/asp/price/qsearch.asp, line 82

Problem je cini mi se kod Sezama. Od kad su se preselili nesto su zestoko menjali i od tada se sajtovi hostovani kod njih nikako ili sasvim sporo otvaraju. Takodje i mail serveri koji su smesteni tamo imaju problema.
Stvari su se danas malo popravile ali i dalje vlada ludilo.
Da li neko ima informaciju sta se konkretno dogadja?

Pa receno je nekoliko puta. Problem je sledeci, citiram SBB: "postoji problem sa strane Sezama ili Telekoma u rutiranju, koji onemogućava normalni pristup njihovoj mreži od strane naših korisnika" .

Nazad
Vrh Dno