Šta je novo?

Nece da otvori pcberzu?

• Začetnik teme Začetnik teme bojke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je na NeoBee-ju PC Berza proradila kad sam iskljucio Peer Guardian 2. Lepo u PG2 pise da blokira Sezampro... Probajte, mozda je i kod vas ista stvar....

Nije do Peer Guardian-a, ja ga ni ne koristim. Nego danas je bila bolja situacija negdje oko 15h.

ja sam na sezamu i nikad nisam imao problema sa pc berzom tako i danas normalno radi u bilo koje doba dana.

...ja sa otvaranjem sajta skoro nikada nemam problema,mene izludjuje berza komponenti tj. njihova pretraga,katastrofa,to cesce nije u funkciji nego sto jeste 😡,a inace ga otvaram sa EUNETa ili PTTa.

Poslednja izmena:
Ja sam na SBB-u i tek od nekih 20h je pocelo da radi kako treba. Pre toga je bio uzas zivi. Desavalo se da nece da otvori sajt, pa kada udjes u neke rubrike, nece da ih otvori do kraja, nego radis reload ili refresh... Blago receno uzas.

Evo malopre sam probao da otvorim bcberzu ali nema sanse.Nesto se muci i otvori prvu stranu i to je sve ,ostalo nista ne mogu da otvorim.Inace idem preko sbb-a.
Kakva je situacija kod vas?

Sve radi ko sto treba, i otvaranje i search .
Inace ja sam na Beotel adsl-u .

Sredjeno. Sada radi i Imtel i pcberza. Inace, problem je bio na relaciji SBB-Sezam tako da nema potrebe da svi sada pisete da li vam radi. 🙂

Kod mene radi.

ili kupi svemirski modulator....🙂 mozda pomogne

Nazad
Vrh Dno