Šta je novo?

Nece da otvori jedan sajt?

Učlanjen(a)
04.02.2007
Poena
935
Dugo vremena sam na forumu "Krcma poni koji se propinje" ili jednostavnije "Tolkien" i sve je bilo OK da od pre jedno 6 dana ne mogu uopste da otvorim stranicu niujednom browseru (Opera 11.10 kao defaultni, Firefox 4.0.1 i IE 8 kao pomocni) posto nakon nekog vremena samo javi Network problem.

Sve ovo mi mozda i ne bi bilo cudno da preko telefona (browser Opera) i iste internet konekcije (IKOM kablovski net, preko rutera povezano vise uredjaja wireless) ne otvara isti taj sajt odmah i bez ikakvih problema.

Zna li neko sta moze biti uzrok da na kompu nece da otvara navedenu stranicu.

Da napomenem da je isto i sa iskljucenom zastitom tako da gotovo sigurno nije do firewalla.

Šta ti daje kao rezultat iz prompta na toj mašini gde ne možeš da otvoriš sajt?
tracert www.tolkien.rs <enter>

Evo sta kaze:

NFzhd.png

Naravno, sad stalno ide Request timed out.

Znači tvoj korak 8 meni ide ovako:
9 64 ms 63 ms 75 ms hos-tr2.ex3k31.rz6.hetzner.de [213.239.229.168]
0 66 ms 70 ms 69 ms static.88-198-36-105.clients.your-server.de [88.198.36.105]

U svakom slučaju meni ne pada napamet šta bi ti mogao tu da uradiš.

Ne pada ni meni.

Pomocu CCleanera sam ocistio history, tj. pobrisao cookies, promenio sam DNS na alternativni Google DNS... i nista.

Btw. ono sto kazes da je kod tebe 0 je u stvari adresa tog sajta (88.198.36.105) - vidi kod mene na pocetku iza tracing route to tolkien.rs samo sto ja nikako da dodjem bas do tog koraka.

Poslednja izmena:
Pa da, sudeći po tvojoj slici, ne deluje da je problem do tebe. Stvarno nemam nikakvu ideju. Možda će neko drugi znati da ti pomogne.

Vrh Dno