Šta je novo?

Nece blutut ma Acer Aspire 5750G

Kadi

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poena
180
Posedujem ovaj laptop vec skoro 2 godine,blutut je radio,nisma ga dugo koristio jer mi nije trebao,veceras da prebacim neke slike sa telefona ,nece inace i ranije mi je prijavljivao neku gresku EROR 797,aktivirao sam ga duzim pritiskom na Fn+F3,stim sto je to dugme i za aktiviranje wirallesa,ne znam u cemu je problem,primetio sam da u properties od blutootha pise MODEM REMOVED i jos nesto,izvijavam se ako ima slicna tema ,nisam pronasao i na mojjem mozda laickom objasnjenju,nisam bas neki expert,inace ima WINDOWS 7 ULTIMATE sistem,koji je od pocetka na njemu,laptop ima i3 porcesor i 4 gm rama,u programima sam nasao da poseduje vezano za blutut WIDCOMM bluethot softvare,opet se izvinjam na laickom pisanju,svaka pomoc dobro dosla

možda nisi instalirao odgovarajući bluetooth drajver,
da li u device manageru , nakon što ga uključiš sa Fn+F3 , imaš znak uzvika, ili možda oznaku "disabled" pored bluetooth adaptera ?
if jes, "enable"-uj ga , i ako problem i dalje postoji, probaj neki od sledećih drajvera , zavisno od svog operativnog sistema -

http://www.helpjet.net/files-Acer-Aspire-5750.html#ABluetooth

Mislim da sam resio probem,u device menageru uopste ga nije bilo,reinstalirao drajverew postojece i instalirao nove sa acer oficijelnog sajta i opet nece :mad:,ali...pogresio drajvere z moj blutut adapter,treba BROADCOM instalirati,posle toga je blutut proradio,sada je sve ok,cini mi se :d,hvala puno

Nazad
Vrh Dno