Šta je novo?

Nec Optiarc AD-7173A nece da se flesuje

bocko

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
619
Naime skinuo sam najnovije LD fw-er 1.04 i najnoviji necwinflash i nikako ne mogu da ga flesujem, izbacuje poruku ERROR SENDING CHECKSUM.
Na njihovom sajtu pise da ga spustim u PIO mod, ali ni to ne pomaze, a siguran sam da sam ga pre jedno godinu flesovao tada u v1.2, sada nece, ne razumem zasto

e juce sam stavio taj 1.04, isto je bilo tako, i onda sam se setio i pokusao u safe mod-u i uradio je za 10ak sekundi.. tako da safe mode:smoke:

Jesi uspeo da flesujes NEC???

ja sam moj uspeo ali tako sto sam to uradio iz safe mod-a
ali i dalje djubre ne radi nikako
super on cita i reze, ali nemoj ostaviti disk unutra par minuta da miruje jer nece posle moci da ga pokrene...valjda ne pozicionira glavu kako treba...dunno..ne razumem se...samo pretpostavljam

to je đubre od rezača, ja ga imam, tj pazario sam već novi, ovaj skoro da više ni ne koristim.. Neću ni da pričam šta sve ne radi.. recimo da fino reže, i to je jedino što još radi kako treba.. Ne čita skoro ništa više.. đ-u-b-r-e :crash:

to je đubre od rezača, ja ga imam, tj pazario sam već novi, ovaj skoro da više ni ne koristim.. Neću ni da pričam šta sve ne radi.. recimo da fino reže, i to je jedino što još radi kako treba.. Ne čita skoro ništa više.. đ-u-b-r-e :crash:

Ako imas WinXP, nije problem samo u rezacu - ima nesto i do sistema ;)

Ako si probao i druge operativne sisteme i ni tamo ne cita kako treba, onda ti je zapao pokvaren primerak.

pa nisam probao druge os, ali nema smisla mozgati i nervirati se za nešto što je sad potrošna roba...:smoke:

evo moj od pre neki dan reze samo dvdrw a za ostalo javlja famozni power calibrtion error (nista ne pomaze, mozda ciscenje ali me mrzi da se bakcem kad je i onako los)...a tek sto mu istekla garancija....vreme je za novo...

Vrh Dno