Vince Carter
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 649
Gde se moze naci i po kojoj ceni (Bane je u testu pomenuo 130 MP, 120 VP)?
driver je napisao(la):Pitao sam ga pre nekoliko dana shta ima, on kaze samo pionira po 170€...znachi dobio ?
Cikota je napisao(la):I ja sam za DVD! 6 Divdzi stane, a polica poluprazna. Jedino ako pukne dvd - puklo 6 cd-a ali osta kutija, pa sledeci dvd dodje jeftinije.
URGH! je napisao(la):A jel zna neko sta ce biti po pitanju onih silnih standarda kad se omasove igre na DVD-u?Oce li onda sve igre biti na jednom standardu ili ce opet biti ovog haosa?
pa pazi, ako pukne negde, pukne ti taj fajl... obicno kad negde pukne neki deo na cdu, ode ceo film... na dvdu ce otici jedan, dok ti ostaje 5 🙂Cikota je napisao(la):I ja sam za DVD! 6 Divdzi stane, a polica poluprazna. Jedino ako pukne dvd - puklo 6 cd-a ali osta kutija, pa sledeci dvd dodje jeftinije.
driver je napisao(la):Ti si bre lud filipenko...danas sam bio kod slobe i ona riba kaze 140€...jedino ako ne zna cenu, al mi nije tako zvuchalo...
aj kupi mi ti po 120, mozda si je oborio s nogu pa ne zna shta pricha 🙂
driver je napisao(la):Evo danas sam bio i sluchajno zatekao Slobodana, rekao mi je 125€ 🙂
driver je napisao(la):Evo danas sam bio i sluchajno zatekao Slobodana, rekao mi je 125€ 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari