Šta je novo?

NEC MultiSync 20WGX2 Pro

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
Dali postoji kakva alternativa za ovaj monitor?

U pitanju je 20 inchni S-IPS gaming monitor, 6ms response time. Cijena oko 450€. Dali ima nesto slicno?

za nesto malo vise para Lenovo 220x.

22" - 1920 x 1200

ok, mislio sam da bi prosla PVA :)
a sto se rez tice - ok.
Samo da ti kazem da nije presitno. Evo ja sam corav maximalno, -6 sa astigmatizmom i nista mi ne smeta. Sta vise mislim da je ovo odlicna rez za 22"

poz
M

ok, mislio sam da bi prosla PVA :)
a sto se rez tice - ok.
Samo da ti kazem da nije presitno. Evo ja sam corav maximalno, -6 sa astigmatizmom i nista mi ne smeta. Sta vise mislim da je ovo odlicna rez za 22"

poz
M

Prevelika je to rezolucija :) O tome se radi.
Druga stvar, ovaj MultiSync 20WGX2 Pro je jedan od monitora s najboljom slikom. 1680 x 1050 rez. sa S-IPS matricom i 6ms odzivom mi je perfektno. Ali nisam siguran dali cu ga uspjeti naci? Ovdje gdje ja kupujem ga nema bas po lagerima.

Zato me zanima dali ima nesto slicno, mada nije niti PVA iskljucen. Ali me konkretno zanima 1680 x 1050 rezolucija.

za tu rezoluciju zaista ne znam alternativu i da je pri tom S-IPS.

sorry
M.

Ima DELL 2007WFP. Ali je 16ms!

Po mom misljenju S-Pva je superiorniji od S-IPS,
S-IPS je staromodan, nema v-shape prelamanje contrasta i brighnes su mu losi, mada licno ga nisam video na tom Nec-ovom modelu.

Po mom misljenju S-Pva je superiorniji od S-IPS,
S-IPS je staromodan, nema v-shape prelamanje contrasta i brighnes su mu losi, mada licno ga nisam video na tom Nec-ovom modelu.

Neces niti vidjeti jer taj NEC koristi Advanced Super In-Plane Switching (AS-IPS) matricu :) Prednost ove matrice u odnosu na S-IPS je brzi odziv i bolja kontrola osvjetljenja.

Dakle, ovo su prave NEC MultiSync 20WGX2 Pro specifikacije:

Official specs

- 1680 x 1050 (WSXGA) Optimum Resolution AS-IPS display with OptiClear DVM
- 16.7 Million Colours
- 800:1 (1600:1 with advanced DVM) Contrast Ratio
- 6ms Response Time
- 470 cd/m2 Brightness
- One Analogue Input
- One DVI Input
- VESA mounting compatible
- 4-port USB hub 2.0
- Warranty : 3 years onsite supplied by Manufacturer