Šta je novo?

NEC i Viewsonic 17 TFT

david

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
620
Da li je neko upoznat sa modelima NEC 1760 NX i Viewsoinc p 171B koji su probrali pozitivne kritike na stranim site-ovima ? Da li ih ima kod nas?
Za bahatog ...da li si testirao Sony x73 ?

hvala

pozdrav

david

david je napisao(la):
Za bahatog ...da li si testirao Sony x73 ?
jesam, za digital! 24 (novembarski broj)
testeris'o sam i nec 1760nx. i nec i sony su acer al712 u drugom pakovanju, mada kad uporedim sad tekstove cini mi se da mi se nesto manje dopao ugao gledanja kod neca. pitanje je dal' je cisto do vremenske razlike u testiranju (pa sam u medjuvremenu poostrio standarde ;)), il' se stvarno razlikuju. pre ce biti ovo drugo, jer je sasvim moguce da drugacije pozadinsko osvetljenje pravi razliku. ona je u svakom slucaju minimalna, samo sto se necom nisam specijalno odusevio.

Hvala za reply ...znaci za Sony i NEC i kazes da su "prepakovani" Acer al 712.(nec-om nisi odusevljen , a sony-jem , jel "opravdava" deklarisan resp. time od 16 ms...generalno jel ima ghostinga na monitorima pri igrama ?) A jel si imao prilike da se sretnes sa Viewsonic-om p171b..(pojavio se u pc centru)

pa ni za jedan od njih ne moze da se kaze bas "ghosting", to vise lici na neki full screen blur. hocu da kazem da nema karakteristicnih tragova kod delova koji se pomeraju, nego se cela slika neznatno zamuti. vecina to (izgleda) ni ne primecuje.
a ovo za nec nemoj pogresno da me shvatis - ugao jednostavno nije na nivou nekih samsunga, al' takva je situacija sa svakim monitorom zasnovanim na AUO panelu. e sad dal' zaista ima neke razlike po tom pitanju izmedju al712, 1760nx i x73 nemogu da ti kazem sa 100%-tnom sigurnoscu - razlika definitivno upada u marginu moje greske (sto nije lose, veruj mi na rec ;)).

Nazad
Vrh Dno