moze mozescouser je napisao(la):Ima ja najnoviji firmware za taj nec,uradjen kao exe fajl,ako hoces daj mi adresu pa cu ti poslati,velicina je oko 600kb.
da, s tim što kada se uđe u Safe mode, IDE grana sa NEC-om se automatski prebaci u PIO tako da meni ništa ni ne preostaje da uradim po tom pitanju (tako je bar kod mene, ali treba proveriti).audiofreak je napisao(la):Obavezno flash iz DOS-a!
Ako u Windowsu ne stavis drajv na PIO mod pre flashovanja mogu se desiti gadne stvari ukljucujuci i nemogucnost da se taj Windows ponovo podigne, nije rekla-kazala meni se desilo i jedva sam sredio.
audiofreak je napisao(la):Obavezno flash iz DOS-a!
Ako u Windowsu ne stavis drajv na PIO mod pre flashovanja mogu se desiti gadne stvari ukljucujuci i nemogucnost da se taj Windows ponovo podigne, nije rekla-kazala meni se desilo i jedva sam sredio.
djurdjija je napisao(la):Fleshovao sam 3550 na 4551 ali imam problem sa krsom od NEC 3002.Gde da nadjem firmware za njega?Probao sam na Nec-ovom sajtu ali nista nisam nasao.Inace moja verzija je C000.
http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=239Rale45 je napisao(la):nisam nasao samo za RPC1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari