Šta je novo?

NEC FE759 proooooooblem

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
NEC FE750 proooooooblem

Ortak mi se za*ebavao sa monitorom i totalno poremetio OSM. E sada ja, od kako sam kupio monitor nisam nista podesavao u manageru jer je sve bilo perfektno. Krenem ja kao nesto da namestim kada ono jos veca katastrofa. Posto ima pun k**** onih opcija, jednu kada namestim nesto drugo upropastim. Sve je krivo ulubljeno, koso,... ma katastrofa. U manualu ne pise nista sto vec ne znam, tako da sta god da sam pokusao nije mi pomoglo.

'Ajde pomagajte, poludecu

Valjda takva monitorcina ima neki preset, factory default i sl. Probaj to....

:wave;

Valjda takva monitorcina ima neki preset, factory default i sl. Probaj to.... Probaj da ga skroz iskljucis iz struje...

:wave;

gornju ivicu slike mozes da ispravis samo u retkom slucaju kada slika ima oblik paralelograma. ako imas pincushion gornje ili donje ivice, na**** si. :(
ps. skoro je nemoguce da monitor bude podesen kako treba iz kutije.

Broz, to sam pokusao, ali nista. Nisam probao da ga vadim iz struje.
Bahati, svestan sam da ne moze da bude savrsen, ali barem da top lichi na nesto. Da li mozda neko ima ovu seriju, pa da mi kaze neke setingse za sve opcije, pa da probam manuelno.

J**o me Flat.

Hvala obojici

Ajde ne kukaj kao baba, polako i strpiljivo, zasuci rukave, skuvaj kafu, pa opciju po opciju. Sve se da dovesti u red, nije to svemirski brod. ;)

Ma trebace mnogo kafe.

Vrh Dno