Šta je novo?

NEC 52x CDROM problem

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Ortak ima pomenuti CDROM koji radi jako lepo, ali postoji jedan problem: nece da cita overburnovane diskove (ne moze uopste da ih prepozna), bez obzira na duzinu (bilo 704MB, bilo 710MB npr), bez obzira na medij i brzinu snimanja, dakle ni neke kupljene u cd klubu, ili npr snimane malom brzinom na SmartBuy-u. U stvari, cini mi se da je jedini overburnovan disk sa kojim radi normalno neki stari Verbatim od 706MB... :confused:

Da li je to karakteristicno za ovaj model, ako nije kako je moguce da inace radi sasvim normalno??? :confused:
ctp;
type;

Vince Carter je napisao(la):
Ortak ima pomenuti CDROM koji radi jako lepo, ali postoji jedan problem: nece da cita overburnovane diskove (ne moze uopste da ih prepozna), bez obzira na duzinu (bilo 704MB, bilo 710MB npr), bez obzira na medij i brzinu snimanja, dakle ni neke kupljene u cd klubu, ili npr snimane malom brzinom na SmartBuy-u. U stvari, cini mi se da je jedini overburnovan disk sa kojim radi normalno neki stari Verbatim od 706MB... :confused:

Da li je to karakteristicno za ovaj model, ako nije kako je moguce da inace radi sasvim normalno??? :confused:
ctp;
type;

To ti je tako sa NEC-om.Imam i ja druga preko puta mene sa istim tim
problemom.Najbolje je da on lepo uzme TEAC-a i ima sve da mu cita.

Ja sam imao taj uredjaj, jedno vreme (istina kratko, nekoliko dana) i za to vreme je ok radio i koliko se secam citao je jedan overburn-ovan disk, u pitanju je bio no-name (da se mucio jeste) ...

p.s.
Da se ja pitam,ja bih proterao autobus ovuda!
Video sam Keku pre neki dan ... (Ako je prethodniku ovo nerazumljivo, nishta onda je samo u pitanju missmatch:p )

Da nazalost!

Da. Odlican drajv ali nikako nece da cita OB diskove. Isto kao sto njihovi rezaci nece da ih rezu! Gomila mi je prosla kroz ruke i sa svima sam imao isti problem.

Da, da, odličan drive samo sa velikom manom :D

p.s. Video sam Keku pre neki dan ... (Ako je prethodniku ovo nerazumljivo, nishta onda je samo u pitanju missmatch:p ) [/B][/QUOTE]

Gde si majketi video Keku?
Aj pa se javni pa da se vidimo.Znam da si ti posto mi je reko Mihi da
si EagleOne

Da se ja pitam,ja bih proterao autobus ovuda!

Wow! Znaci 'ladno je uredjaj takav! ctp; E dakle, stvarno je taj NEC rumunska firma (a i TEAC sa njima:D)...:whip

Vince Carter je napisao(la):
Wow! Znaci 'ladno je uredjaj takav! ctp; E dakle, stvarno je taj NEC rumunska firma (a i TEAC sa njima:D)...:whip

mojne rumune mi diras :p
btw, mitsumi je odlican CD-rom, pogotovu sto se tiche chitanja overburn-ovanih CD-ova...ja sam ga probao sa 800 Mb cd-ovima i odusevio se brzinom.

Vrh Dno