Šta je novo?

Nec 4550a Pomoc!

Kondor

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2005
Poena
301
Imam gore navedeni DVD rezac koji je poceo da otkazuje posle dva tri mjeseca. Prvo nije mogao da cita DVD+RW a sada ne moze ni da reze ni da cita nikakve DVD-ove, dok CD i cita i reze OK. E sad, ja bih da ga reklamiram, naravno, ali problem je sto sam ja u medjuvremenu flesovao firmware na ver. 1.07 a da nisam sacuvao stari :wall:, cini mi se da je bio firmware 1.06. Kontam da mi nece prihvatiti reklamaciju zbog flesovanja.Sta mislite da li bi mogao naci na netu firmware 1.06 za ovaj moj NEC pa ga flesovati. Da li ce to funkcionisati? Jel zna neko gdje bih mogao naci firmware 1.06? Ako neko ima doticni DVD, jel bi mi mogao poslati firmware 1.06 ako ima? HVALA

Pa zar opticke uredjaje daju 1god garancije?

Imam isti problem sa tim rezacem Nec 4550A.

Prestao je da cita DVD-R diskove koji su snimani UDF formatom, a ostalo cita normalno.
Diskove prijavljuje kao blanko CD i toliko o njima ... DVD+RW koji je narezan pre par nedelja radi normalno ...
BIZARNO: to se desava u WinXP, a u WinMe radi normalno, tj. cita diskove kao da nista nije bilo

Probao sam fleshovati firmware 1.07 ali je i dalje ista stvar ... vratio sam na 1.06, ne pomaze...

Help!?!

Ja sam posle dosta nerviranja sa doticnim rezacom odlucio da ga reklamiram. Sto je najgore on jednom procita neki DVD, doduse muci se po 2-3 minuta, a posle toga 10 puta nece da cita isti taj DVD, strasno. Vidis, nisam probao to sa drugim operativnim sistemom ali sam reinstalirao i moj WinXP i nove drajvere za plocu trazio, ali nista. Ostaje mi samo reklamacija.

uopste nemas sta da mislis, nemoj da ga cackas, vracaj ga...

samo pitanje hoces dobiti drugi isti dan, ili ces lepo cekati 45 dana... zato ja kazem da nije bitno KOJI uredjaj kupite nego GDE...

Bolje i 45 dana da cekas nego da se mucis sa istim. Ja sam ga vratio odmah posle 7 dana.Nije hteo da procita ni ono sto sam nareze. I uzeo sam pioner 110. Zadovoljan sam lepo reze i cita!

Vrh Dno