Šta je novo?

Nec 4550, koji fw

bocko

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
619
Koji firmware preporucujete za Nec 4550 i gde se moze skinuti
Hvala

Ma znam ja da ih ima gomila nego moze li neka prepruka, koji da stavim da ne testiram previse, a mislim da su najnoviji 1.07, ali koji uzete Liggy, Dee , ...
Ima ih ovde i vise http://www.micheldeboer.nl/firmware/ ali koji uzeti

Recimo 1.X6

1.X6 je trenutno poslednji (a bojim se i stvarno poslednji) Liggy-jev modifikovan firmware, zasnovan je na poslednjem zvanicnom NEC-ovom firmwareu 1.07, i dodati su region free, bitsetting za DVD+R/RW medije, kao i ubrzanja za neke vrste medija (rezanje na vecim brzinama od sertifikovanih) itd. Sve u svemu,neces imati problema sa njim,mozes slobodno da ga stavis

brate crossflashuj to na 4551 dobices labelflash podrsku da skrabas po diskovima i onda lepo stavis 1.z2 firmware sve zivo otvoreno i reze brze na skoro svim medijima. Pitaj Froku on je majstor za crossflashovanje na 4551 heheheh

Jel me zezate za Forku, njemu je valjda tako crko, jel ga je opravio. Jel to sad bezbedno raditi? Nema bagova u proceduri?

Uspeo sam da ga upgrejdujem, mada sam se us*ro u jednom trenutku, jer sam procitao da posle boot flesa moze odma bez restarta da se flesuje, medjutim tad nije hteo ni da se pokrene binfles ni jedna verzija, ali posle restarta je sve proteklo bez problema hvala bogu
Mada iskreno se pitam sta ce mi sve to, kad ja jos uvek koristim 6.0 nero, a da placam za serial za 6.6.1.4, nesto nisam bas lud, a koristim sesticu zbog onog "blank dvd nero.nrc" za rezanje udf/iso dvd filmova, jer jedino tako narezani filmovi mi se citaju u bas svim kucnim plejerima.
Ima li jos nesto osim nera za Labelflash?

bocko je napisao(la):
Jel me zezate za Forku, njemu je valjda tako crko, jel ga je opravio. Jel to sad bezbedno raditi? Nema bagova u proceduri?
ma uspeo je da ga povrati objasnili smo mu proceduru i da proba na drugom kompu jer su ga sj*bali driveri za ide

ne znam, probao sam roxio easy cd creator 8 ali on ima podrsku samo za light scribe a ne za label flash a ostalo nisam koristio, vidi ako nadjes nesto na netu

Nazad
Vrh Dno