Šta je novo?

NEC 3540a problem

MurDock

Čuven
Učlanjen(a)
04.09.2004
Poena
620
Problem je u tome sto ne cita DVD diskove koje sam nareze. Drugi citaci citaju savrseno te diskove. Probao sam menjanjem firmware-a ali nije pomoglo. U cemu je problem?

A jel' cita dvd-ove uopste? Desavalo se ranije da ti rezaci odbijaju da citaju ali sasvim dobro rezu, to je slucaj za reklamaciju, ako je ostalo od garancije.

da ne otvaram novu temu.
od sinoc moj nec 3540a ne cita ni dvd ni cd, ponasa se kao da nema diska unutra... ovo se desilo nakon sto sam gledao film sa diska i zaspao, tako da se film vrteo jedno 10sati...
da li je ovo slucaj o kome leksa prica? da li mogu da trazi zamenu uredjaja posto je jos u garantnom roku?

izvinjavam se jos jednom za upad u temu.

leksa je napisao(la):
A jel' cita dvd-ove uopste? Desavalo se ranije da ti rezaci odbijaju da citaju ali sasvim dobro rezu, to je slucaj za reklamaciju, ako je ostalo od garancije.

Čita sasvim normalno i DVD i CD, ali ne čita diskove koje sam nareže. Jednostavno prijavljuje blank cd dok su ti diskovi perfektno čitljivi na drugim DVD čitačima. Još uvek je pod garancijom tako da ce na reklamaciju.

3550 je meni odbio citanje cd-ova koji su savrseno isli na starom lg cd citacu tako ... reklamacija.

Nazad
Vrh Dno