xakep
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 330
Kad sam svojevremno kupio ovaj uredjaj, bila je prica da fabricki fw ima probleme par problema ukljucujuci i snimanje DL diskova pa sam ga flesovao na tadasnji poslednji 3.05. S obzirom da tada niji ni bilo dvoslojnih diskova u prodaji a kada su se pojavili bili su preskupi, nisam nikad ni imao razlog da ih snimam. Sad mi se javila potreba i mucak - 2 diska snimio, 0 diskova radi. Jedan je bio Philips, drugi Verbatim, oba iz kutije, ne sa stapa.
Pitanje se samo namece: Da li ima jos vlasnika ovakvog drajva i kakva su iskustva sa DL diskovima, odnosno da li uopste mogu da se snime kako treba? Vidim da postoji jos malo noviji fw 3.07 i da li bi on radio ove stvari? Ako je do firmarea, da li postoji neki koji radi i gde se moze skinuti? Na kraju najbanalnije: Da li se dvoslojni snimaju najnormalnije kao i obicni ili ima neka forica?
Pitanje se samo namece: Da li ima jos vlasnika ovakvog drajva i kakva su iskustva sa DL diskovima, odnosno da li uopste mogu da se snime kako treba? Vidim da postoji jos malo noviji fw 3.07 i da li bi on radio ove stvari? Ako je do firmarea, da li postoji neki koji radi i gde se moze skinuti? Na kraju najbanalnije: Da li se dvoslojni snimaju najnormalnije kao i obicni ili ima neka forica?
Poslednja izmena: