Šta je novo?

Ne uspevam da se konektujem na Chat

Učlanjen(a)
24.07.2003
Poena
619
Ne mogu nikako da se nakacim na neki chat. Pokusao sam na Krstarici i na SerbianCafe-u ali nesto mi fali. Na SerbianCafe-u, u dnu ekrana, dobijam poruku da ne moze naci "Java applet" a instalirao sam "Java Runtime Environment 1.6.0.2 (updated)" koji sam skoro skinuo. Probao sam preko razlicitih Internet browsera ali nista. Sta mi jos fali?

Poz.

Ne mogu nikako da se nakacim na neki chat. Pokusao sam na Krstarici i na SerbianCafe-u ali nesto mi fali. Na SerbianCafe-u, u dnu ekrana, dobijam poruku da ne moze naci "Java applet" a instalirao sam "Java Runtime Environment 1.6.0.2 (updated)" koji sam skoro skinuo. Probao sam preko razlicitih Internet browsera ali nista. Sta mi jos fali?

Poz.

Probaj iz raznih browsera da ucitas link:
http://www.java.com/en/download/help/testvm.xml

Ako ti u odeljku Test Your JVM se vidi animirana maskota kako igra po ekranu, onda je Java dobro instalirana.

Ako to ne radi imas pri dnu stranice odeljak Configuration check list sa nekoliko ponudjenih resenja problema pa prodji i to. Javi sta je bilo.

Hvala ubojan.
Posetio sam link koji si mi zakacio i tamo mi javlja da je sve u redu tj. neka dzidza-midza “dancing Duke” plese bas kako treba.
Na Krstaricin chat nisam uspeo da se zakacim, ne znam zasto, a na Serbiancafe sam uspeo ali mi je prvo izbacio poruku upozorenja a ja sam je ja prihvatio.

-----------------
Warning - Security

The application`s digital signature has an error. Do you want to run the application?

Name: jchat
Publisher: JPlot Software Company
From: http://www2.serbiancafe.com

The digital signature was generated with a trusted certificate but has expired.
---------------------

Na chat Serbiancafe-a sam pristupio preko Firefox-a, a Internet Explorer i Maxton Browser mi ne rade, tj. ne mogu da otvore ni jednu stranicu. Nisam nista dirao oko podesavanja pa ne znam sta nije u redu sa njima.

Nema veze, vazno je da mi bar Serbiancafe radi. Hvala na pomoci.

Poz.

Nazad
Vrh Dno