Šta je novo?

ne uspevam da narezem commandos

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Iako je ovo stara igrica Commandos (Beyond the Call of Duty i Behind the Enemy Lines - probao obe), a moj CDRW LG 24x se pojavio par godina kasnije, kako god narezem igrica trazi cd, dok disk sa koga kopiram radi bez problema. Probao sam i preko NERO-a i preko CloneCD (preko Game CD opcije - tu je ukljuceno read subcannel), probao taj image da iskoristim i preko daemon toolsa, ali jednostavno ne uspevam da napravim original. Resenje bi naravno bio crack (ako postoji), ali sam se bas zainatio. Kako su ga ovi u cd clubu iskopirali? Drugo je da mi je uredjaj mator pa 'ajde. Ima li neki ozbiljniji program za temeljno 1:1 kopiranje?

Verovatno nisi dobro podesio CloneCD.
Potrazi na negde ClonyXXL. Zadnja engleska verzija je 2.0.0.6,
a nemacka 2.0.1.0.

Kako da podesim cloncd za ultimativno citanje? Probacu taj xxl

Prva stvar: Image pravis iz REZACA sa CloneCD-om!! Pod obavezno, osim ako nemas Toshiba DVD citac, onda mozes i on-the-fly. Rezac: LiteOn, LG, ili Plextor.
Drugo: ukljucene su ti opcije za citanje oba subchanela u CCD-u, a prilikom rezanja opcija "don't repair subchanell data" i "always close last session".

Uspeo sam uz pomoc clonecd-a. Hvala. Commandos je imao dummy fileove, illegal toc i jos par *******cija, tako je prijavio clonyXXL, dok je beyond the call of duty imao securerom zastitu, ali to clony nije nasao.

Boki, hvala na pomoci. Dodatne probleme je pravila cinjenica da samo kad se cd ubaci u drajv sa kog je instaliran sve radi (a instalirao sam sa dvd-a), tako da iako sam napravio dobre kopije, mislio sam da nisu u redu, jer sam ih probavao sa rezaca.

Nazad
Vrh Dno