Šta je novo?

Ne tako bitna, ali interesantna stvar (The Suffering)

Allagros

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
609
Znaci u navedenoj igrici kao sto znate (ko je igro) pojavljuju se monitori za pregled postavljenih kamera, e sad pitanje je sedece:
kad se gleda preko tih monitora da li vam prikazuje crno-belu sliku ili normalno (u koloru).
Pitam to zbog toga sto sam instalirao tu igru kod mene, igrao je i kod mene je bilo crno-belo, ali odem do druga da bi njemu instalirao krenem da je isprobam kad kod njega prikazuje u koloru. Mislio sam da se tripujem ali dodjem kuci i krenem da igram kad kod mene crno-belo i tek onda sam se zbunio.
Ostalo sve radi super, ali ovo mi bas nije jasno!?!?
Njegova masina: barton 2500+, 256, 8rda3+, gf4 64 agp8x...
Moja masina: t-bred [email protected], 256, a7v8x, MSI FX5200-TD128...
Podesavanja su ista: 1024*768@32, sve high, trilinear, 2xAA...
Nije ovo toliko vazno, ali je mnogo cudno zar ne? Bas me interesuje?

Kazite mi barem kako je kod vas?

Pozdrav!

Sta je ovo ?
Niko nije igrao igricu ili sta?

Interesuje me samo kako je kod vas?(koji ste je igrali)

Slika je bila crno-bela.
Ati 9500pro,dx 9c, ....

Meni jes isto crno-belo.
fx5900
2500+
512 Ram

Znaci kod mene je u redu, kod druga je u boji kao kad igra normalno, neznam sta se to kod njega desilo ali stvarno prvi put vidim tako nesto....

Dobro to sam samo hteo.
Da ne smaram vise sa glupostima....

Pozdrav svima!

I kod mene crno belo - X800 XT... i na nV40 je bilo tako, ali nisam 100% siguran.

Znaci, kakva igra!!!!!!!!!!!! Kakva atmosfera!!!!!!!!!!!! Igra je jeziva, u bukvalnom smislu te reci..................

Aaaa, da, i kod mene je crno belo...

Takođe crno-belo i kod mene na fx5900SP, a jel neko probao da u WC-u, na WC šolji pusti vodu možda? :) Ja probao na 4 računara i na sva četri igra u tom trenutku počinje da baguje :)

Da kod njega je GF4MX.

@beastmaster: Probao JA! :D I kod mene se ubaguje! Ali moze i na nekim drugim mestima po raznim coskovima. Mozda ce sa patchom 1.1 da isprave, znam da se pojavio ali se nije jos pojavio nocd za 1.1 tako da...ovaj....

Ljudi, sta se desava, ja juce igrao i ono, presao sam ne bas malo, prosao kroz nekoliko checkpoint-ova (mislio sam da se igra tada snimi sama jer sam bio ubedjen da nema quick save (bar nema u kontrolama)) i malopre kada sam hteo ponovo da igram kliknem na LOAD kad' ono NEMA NI JEDNA SNIMLJENA POZICIJA!?!???????????

STA SE DESILO, DA LI JE MOGUCE DA MI NIJE SNIMIO POZICIJU, KAKO SE SNIMA?

Takođe crno-belo i kod mene na fx5900SP, a jel neko probao da u WC-u, na WC šolji pusti vodu možda?

Izgleda da se i meni izbagovalo kada sam pustio vodu, strasno mislio sam da je to slucajnost, sada sam se setio da je tome prethodilo pustanje vode... haha, kakva glupost. Inace imam Ati 9600XT.

Ogi, previse si igrao Far Cry u poslednje vreme :) Ovde nemas automatski save kod checkpointa, nisam siguran cemu uopste sluze - verovatno je to posledica porta, pretpostavljam da u xbox varijanti snimanje funkcionise na taj nacin. Znaci snimas na escape, pa save...

Pritisneš ESC gde se zatekneš u sred igre i imaš lepo opciju SAVE, checkpoint služi dok si u igri i ako te ubiju da te vrati na zadnji checkpoint.

Da, nego probao sam, i meni ubaguje kada pustim vodu. Stvarno smesno...

Nego, nervira me to sto iako pise da moze, predmete mogu da pomeram samo napred, nazad a nikako ne mogu levo, desno iako mi je nekada to potrebno.

Onaj lik u zutom, koji u jednom delu igre krene sa mnom, kada se popnem uz one stepenice koje prvo treba metkom da "spustim" kaze da ce doci i nema ga... ne znam da li je to mozda neki bag ili tako nesto...

9800, Catalyst 4.7 - crno bela slika...

Nego, jel ima jos neko sledeci problem:
Kad pokusam da podesim gamma na onoj skali i kad odaberem Accept, on mi vrati na default vrednost za gammu!? Moram tako da podesavam osvetljenje, jer imam malo stariji monitor kome je slika vec malo potamnela pa maximum osvetljenja i kontrasta ne pomaze.

Jel moze nekako rucno da se podesi gamma??

Falcon je napisao(la):
9800, Catalyst 4.7 - crno bela slika...

Nego, jel ima jos neko sledeci problem:
Kad pokusam da podesim gamma na onoj skali i kad odaberem Accept, on mi vrati na default vrednost za gammu!? Moram tako da podesavam osvetljenje, jer imam malo stariji monitor kome je slika vec malo potamnela pa maximum osvetljenja i kontrasta ne pomaze.

I meni vrati slider na default vrednosti kada odaberem Accept, ali tada zapravo odradi to sto treba (slika je svetlija kada se vratis u igru). Ali kada ponovo startujes igru tada je gamma na default i na skali i u igri.

Ma, izvalio sam da ako malo pomerim skalu udesno i odaberem Accept on prihvati tu vrednost i onda je slika OK, ali kad sledeci put udjem u igru, skala ostane na istom mestu ali mi je slika tamnija (normalna).

Ne valja preterivati sa skalom, izgleda ;)

Nazad
Vrh Dno