Šta je novo?

Ne svetle lampice za ADSL i Internet

nikola1970

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2009
Poena
375
Pozdrav ljudi, imam problem sa TPLINK TD854W ruterom.

Inace ovaj ruter sam kupio kao zamenu za neko Orionovo djubre sto su mi dali i sa kojim sam imao brdo problema.

Od kad sam kupio ovaj TPLINK vec par godina nisam imao problema, do juce, od kada ne svetle lampice za "ADSL" i "Internet". Sve je placeno, nije do toga sigurno. Zvan je Orion, oni rekli da se prikljuci stari ruter jer sa ovim jelte oni nemaju nista jer nije njihov uredjaj.

Na njihovom uredjaju su sijale sve lampice, ali interneta nije bilo ali to je vec druga prica i njihov mode, koji je katastrofa i nikada nije radio kako treba i gubio se signal non stop. :mad:

E sad me zanima, posto je ovaj TPLINK radio dugo bez ikakvih problema i sada odjednom lampice ne svetle za ADSL i Internet, sta bi to moglo biti? Da li je crkao ruter mozda?

Hvala na odgovorima.

I meni na telekomu juce i danas odjednom prestale da svetle lampice za adsl i internet, a sve placeno i kablovi provereni, u pitanju je hg531, dal nesto cackaju pa nesto poremetili, sve u svemu promace mi zvezda partizan na areni jer ni iptv ne radi, pa mora da trazim odstetu da dusevni bol sto em nije radilo, em zvezda izgubila xD

Probaj da resetujes ruter pa sve iznova podesi a najpre proveri kablove i spliter.

Probao sam da resetujem ruter i nista, dodje signal na 10 sekundi i opet se izgubi. Da li moze biti da je crkao taj ruter TPLINK? Mozda da probam da kupim novi ruter pa da probam. Koji bi mi preporucili? :)

Probao sam da resetujem ruter i nista, dodje signal na 10 sekundi i opet se izgubi. Da li moze biti da je crkao taj ruter TPLINK? Mozda da probam da kupim novi ruter pa da probam. Koji bi mi preporucili? :)

Prikaci njihov zovi tehnicku podrsku dok ne proradi NET. Kada proradi izvrsi zamenu, /naravno prvo na svom podesi parametre/. Ako ne radi onda je do tvog TP linka. Ako radi na njihovom, a ne na tvom onda kupuj

Izgleda da je do mog TPLINK, sada moram da kupim novi ADSL ruter. Koji bi ste mi preporucili do 3000 din?

Znaci treba mi uredjaj koji bi zamenio taj njihov, kao sto sam i do sada umesto njihovog koristio TPLINK koji u sebi ima i wifi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno