Šta je novo?

Ne samo iPhone, već se i Android brendovi opraštaju od malih telefona

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Apple-iPhone-ilus21022502.webp

Ne samo iPhone, već se i Android brendovi opraštaju od malih telefona​

Dva velika Android brenda takođe napuštaju trend malih ekrana

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...android-brendovi-oprastaju-od-malih-telefona/

Menjam bateriju na svom Iphone 13 Mini i ne menjam ga jos 2 godine...pa cemo videti sta posle :D
Поздрављам ту одлуку, то је више година стар телефон, и јесте да је ово ИТ форум где смо сви залуђеници за нову технологију, али ако ради, нека га још толико нек ради.

I dalje koristim XZ2 Compact :)
Iako mi je kroz ruke prošlo mnogo toga i mogao sam da ga zamenim bilo kada

Свалка част момци! Ја сам поклекао пред налетом нове технике, па сам купио S23U, али не планирам да га мењам скоро, а имам га годину и по већ. 🙂

Ja od 2018. koristim Huawei Mate 20 Pro, više puta sam planirao da zamenim uređaj ali me ništa od novih uređaja nije oduševilo dovoljno da opravda promenu. U međuvremenu sam zamenio bateriju pa i dalje radi savršeno.
Oduševio me Iphone 13 mini dimenzijama i hardware-om, uzeo ženi, posle par dana "testiranja" ukapirao da nikako ne mogu da svarim IOS.
Trenutno razmišljam da uvezem Vivo X200 Ultra iz Kine kad izađe (ako opravda očekivanja kao naslednik X100 Ultra) ali me plaši veličina uređaja... a inače imam velike šake...
Omatorilo se, jednostavno me više "ne radi" da menjam uređaje, opremu, kola sve dok su funkcionalni.

Nazad
Vrh Dno