Šta je novo?

Ne razumem? - Benchmark opisi

bigone

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
619
Uzeh ja da citam clanak (Benchmark opis) o najnovijem nekom Intel D procesoru.
I sad ja lepo sve cekam da vidim neko poredjenje sa Athlonom 64 kad ono nigde nema? 'Ajde sad da mi neko objasni zasto je to tako, valjda je svima jasna da kad neko izbaci noviji procesor, skuplji da je on bolji od svojih prethodnika, ali ono sto zanima ljude jeste da li je bolji od konkurenta, nije bre to Zastava pa da izbacuje losije i losije proizvode, i neki deda u planini ce da zna da je Intel D bolji od Intela 640, itd... Ali da li je bolji od AMD-a, to je ono sto ljude zanima?
Jos nesto primedba vezana uopste za opise, trazio sam da vidim neki opis Radeon 9800 Pro, toga nema... Jedino konkretno poredjene je bilo izmedju Semprona i Celerona, eto to stoji, ali kada dodje do nekih ozbiljnijih procesora jok.

Nadjoh taj opis Radeon 9800 Pro, da cuti da bar to ima, ali nije neko poredjenje.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja primetio na benchu, kada je AMD jachi od intela onda se to naglasi i po nekoliko puta, medjutim kada je intel jachi, onda se to nekako uvek preskochi ...

SumAnuT je napisao(la):
Koliko sam ja primetio na benchu, kada je AMD jachi od intela onda se to naglasi i po nekoliko puta, medjutim kada je intel jachi, onda se to nekako uvek preskochi ...
Pa valjda se podrazumeva, Intel je to :D

Pa pazi kad okoreli Amd-ovac ovako nesto napise onda mora da ti bude sve jasno.
Mišljenja smo da u ovom duelu nesumnjivu prednost odnosi Intel-ova ponuda, a i sam AMD je to uvideo i predstavio je tržištu jeftinije Athlon 64 X2 3800+ procesore koji bi trebalo da konkurišu najsporijim Pentium D modelima. Ipak, prava renesansa Dual Core rešenja, za obe kompanije, očekuje se omasovljenjem 65nm proizvodnog postupka.

U prevodu razbismo ih :p

Barem da je uradio test u 3D Studio Maxu, bilo bi bas lepo :)

Max-a je prilicno optimizovan za Intela, pa bi videli kako tu stoje stvari...

@ Ji4 Tze

Ma bas mene briga za znacku hajli rekomendid, drugo je kad prsa u prsa vidis neko poredjenje. Sto se 9800 Pro tice, izgleda da nisam isao dovoljno unazad po datumima, kako inace trazim opise, hvala za linkove.

Sto se ovog Gigabajtovog opisa tice kazi webmajstoru da nesto nece bas da sljaka, nema grafikona.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno