Šta je novo?

Ne radi update

NovajlijaBG

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2003
Poena
619
Error number: 0x80072EE2

Sve sto se na sajtu nudi kao resenje problema(iskljucivanje firewall-ova, AV-a ,prepravka u registry-ju...) ne funkcionise.
Ideje?

Jel servis na manual/automatic ili disabled?

Pokušaj da postaviš servise "Automatic Updates" i "Background Intelligent Transfer Service" na "Automatic", pa onda probaj Windows Update

Od uvek mi je automatic update. Sta je i gde se podesava "Background Intelligent Transfer Service" ?

Background Intelligent Transfer Service - Uses idle network bandwidth to transfer data. Za vecinu korisnika bi ovo trebalo da stoji na manual. A za one koji imaju veliku mrezu velike propusne moci neka stave na automatic. :eyebrows:

start>control panel>administrative tools>services>sedmi odozgo :wave:
ja sam taj ugasio oma :banana:

Poslednja izmena:
Ja sam na kablovskom pa mi ne radi bez toga.

drljaca je napisao(la):
Background Intelligent Transfer Service - Uses idle network bandwidth to transfer data. Za vecinu korisnika bi ovo trebalo da stoji na manual. A za one koji imaju veliku mrezu velike propusne moci neka stave na automatic. :eyebrows:

start>control panel>administrative tools>services>sedmi odozgo :wave:
ja sam taj ugasio oma :banana:

... probao sam, tako me izbaci na prvom ekranu...

Da nisi iskljucio mogucnost pokretanja JAVA-e i ActiveX controla u IE-u? Proveri security level...

Bilo je default, sad je na low i sa ukljuceom Javom i ActiveX. Isto se ponasa, smorio sam se...

Nazad
Vrh Dno