Šta je novo?

Ne radi mi DOOM 3

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Kada krenem na new game vrati me u meni i ostanem bez zvuka,a kada pokusam opet izbaci mi gresku i da je posaljem microsoftu.Probaosam multiplayer i igra radi.Da li da vracam CD ili ne?

Jel mozes prvo da probas na jos necijoj masini,da ne smaras coveka za dzabe,evo ja sam imao problem sto mi je slika treperela bez obzira kako podesim refresh u drajverima,i resio sam problem tako sto sam deinstalirao pa opet instalirao drajvere,evo sad radi k'o bog(jedino sto je zbog mogucnosti kartice igram u bednih 800x600 sa medium detail :S: )

izvinjavam se na offtopicu
urgh jel to beshe fx5600? sa kojim procesorom?

Barton 2500+ oc 3200+(11x200),AN-7,512mb ,a kartica je kao tvoja FX 5600 MSI VTDR 128 325/550 oc 370/670.

Ja sam imao tu gresku i jedini ti je spas da formatiras disk.To sam uradio i vjeruj mi rolilo je plodom ;)
Pozdrav...

Probao sam i sa menjanjem drivera i formatiranjem.Jedino sumnjam na zvucnu karticu.Drivere nisam menjao od kako sam je nabavio (2000 g.) tako da cu da probam sa novijim.

A cudi me jos nesto.Probao sm multi u 1024x768 high bez senki i V-sync i imao sam od 20-60 fps!!! :zgran: Neko mi rece da cu moci da igram samo u 640x480 na low.Mozda sto nema drugih likova ali neverujem da ce nesto mnogo sporije raditi.Masina nije nesto mnogo jaka
-Athlon XP 1.4 ghz
-512 ddr
-Gf4Ti4200 64mb
Zvucna karta je Sound blaster PCI 128.

Ne pomazu ni driveri za zvuk.Da malo bolje objasnim sta sam rdio.Probao sam da igram i na najjacim i najslabijim postavkama.Probao sam na kompu kod tipa u CD klubu i igra je radila.Masina mu nije brza od moje.Posto mi je HDD podeljen na tri particije (2xXP i ME),probao sam na drugom XP ali nista.Iskljucivao sam zvucnu kartu i probao sa integrisanom i opet nista.Da li bi neko mozda mogao da mi posalje neki save sa pocetka igre da vidim da li ce onda da radi.Jel koliko sam video igra pocinje nekim filmom,a mozda moja zvucna ili graficka (ili nesto drugo) ne podrzavaju to sto film trazi (nemojte da se smejete ali ja mislim da je tako nesto).

AAj vala ti mene nauci sta sam ja radio, stavis ga na sporo formatiranje i ima igra da klizi ;0
pozdrav...

Vrh Dno