mihailo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 619
LM, fresh XPSP2 +AutoPatcher Aug06, BitComet 0.72 ni sa jednim podesavanjem ne funkcionise. Pokusao sa kombinacijama setovanja u Bitcomet-u (izmenjao zvanicne stabilne i Beta verzije), forward-ovanjem portova na ruteru EN 5861, otvaranjem portova iz razlicitih opsega u Firewall-u (XPSP2), menjao mreznu kartu:trust: (Marvell i nVidia) i vise nemam ni jednu dobru ideju kako da pokrenem cudo. Takodje, problem ove vrste mi se dogadja po prvi put, a sve besprekorno funkcionise vec godinu dana. Provajder je Neobee iako sumnjam da ima ikakve veze. HELP!
I da napomenem HTTP, FTP i DC++ najnormalnije funkcionisu, a jedino sto primecujem kao razliku u Bitcomet-u je Bitcomet ikonica pored koje pise Not logged in za koju ne znam ni sta znaci jer je u prethodnoj verziji (0.64) nije ni bilo...
I da napomenem HTTP, FTP i DC++ najnormalnije funkcionisu, a jedino sto primecujem kao razliku u Bitcomet-u je Bitcomet ikonica pored koje pise Not logged in za koju ne znam ni sta znaci jer je u prethodnoj verziji (0.64) nije ni bilo...
Poslednja izmena od urednika: