djalex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2006
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD 5900X, Noctua NH-U12A chromax.black
- Matična ploča
- Asus B550 ROG STRIX B550-F GAMING WI-FI
- RAM
- 2x16 G Skill Trident Z Neo F4-3600C16-16GTZNC
- GPU
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC Edition 20GB
- Storage
- Kingston KC3000 1TB, LG Blu-Ray H16NS40
- Zvuk
- int.
- PSU
- SeaSonic Platinum-760w full modular
- Kućište
- CM Scout II
- Monitor
- ASUS ROG XG27ACG
- Miš & tastatura
- Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint & Asus ROG Strix Scope RX TKL wireless Deluxe
- Ostale periferije
- Sony RX100 IV, MGE
- Laptop
- nikad nisam imao niti mi treba
- Tablet
- nikad nisam imao niti mi treba
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi 13 Pro+
- Pametni uređaji
- Shelly wifi relay za bojler
- Pristup internetu
- Optički internet
Kao sto i sam naslov kaze, koristim program Where is it kao katalog svih mojih diskova vec preko 13 godina.
Do proslog septembra kad sam ucitavao diskove na kojima su snimljeni filmovi dobro je radio IMDB plugin odnosno dobro je importovao podatke sa navedenog sajta i snimao zajedno sa podacima o filmu ( slika, podaci o reditelju, glumcima i po neka recenzija).
Medjutim kad sam ponovo maja ove godine rezao filmove na diskove i kad sam importovao podatke sa IMDB on ocita samo naslov filma i URL adresu doticnog filma sa IMDB. Sve ostale podatke ne ucitava.
Sumnjam da plugin ne radi jer je prosle godine doslo do izmene izgleda a i sadrzaja IMDB pa plugin ne ume da iveze podtke sa istog.
Ne znam da li je jos neko naisao na isti poblem i da li ga je resio.
Where is it verzija je 2014 build 220, znaci zadnja verzija skoro 2 godine ista.
Vidim da ni sam program kao i plugin nisu azurirali od tada.
Eventualno ako ima neko i predlog da zamenim program Whereisit? sa nekim drugim ali da ima ispravan uvoz sa IMDB?
Do proslog septembra kad sam ucitavao diskove na kojima su snimljeni filmovi dobro je radio IMDB plugin odnosno dobro je importovao podatke sa navedenog sajta i snimao zajedno sa podacima o filmu ( slika, podaci o reditelju, glumcima i po neka recenzija).
Medjutim kad sam ponovo maja ove godine rezao filmove na diskove i kad sam importovao podatke sa IMDB on ocita samo naslov filma i URL adresu doticnog filma sa IMDB. Sve ostale podatke ne ucitava.
Sumnjam da plugin ne radi jer je prosle godine doslo do izmene izgleda a i sadrzaja IMDB pa plugin ne ume da iveze podtke sa istog.
Ne znam da li je jos neko naisao na isti poblem i da li ga je resio.
Where is it verzija je 2014 build 220, znaci zadnja verzija skoro 2 godine ista.
Vidim da ni sam program kao i plugin nisu azurirali od tada.
Eventualno ako ima neko i predlog da zamenim program Whereisit? sa nekim drugim ali da ima ispravan uvoz sa IMDB?