instalirao sam sve od software-a sto je doslo na dva cd-a sa asus tv karticom p7131 dual ali nikako ne mogu da namjestim da radi daljnski....znaci ne reaguje uposte...da li postoji jos nesto sto treba instalirati...neka posebna opcija???
bandovic je napisao(la):Imam identican problem. Jel to ona MyCinema Asus TV kartica u zelenoj kutiji?
Daljinac ne radi i to na nekoliko kartica koje sam ugradio. Isto sam sve probao i ne pomaze. Jedino nisam probao da ubodem senzor od starijeg modela ili da probam sa onim starim (pljosnatim) daljincem.
Jos jedna stvar koju sam primetio kod te kartice je da ne treba zvuk dovoditi na aux od ploce audio kablicem da bi se cuo zvuk. Moze samo da dodje do stvaranja eho-a. Dovoljno je ubosti karticu u PCI slot i imace zvuk i bez kabla.
Ako neko skonta kako se ovo namesta neka obavezno javi.
Samo da se prikljucim ja imam Asus 7134 u zelenoj kutiji,imam daljinac koji mi radi kao normalno,onda u jednom trenutku prestaje da radi, :zgran: ,e onda ispizd.. pocinjem da ga otvaram, taman kad govn... otvorim,on proradi :wall:bandovic je napisao(la):Imam identican problem. Jel to ona MyCinema Asus TV kartica u zelenoj kutiji?
Daljinac ne radi i to na nekoliko kartica koje sam ugradio. Isto sam sve probao i ne pomaze. Jedino nisam probao da ubodem senzor od starijeg modela ili da probam sa onim starim (pljosnatim) daljincem.
Jos jedna stvar koju sam primetio kod te kartice je da ne treba zvuk dovoditi na aux od ploce audio kablicem da bi se cuo zvuk. Moze samo da dodje do stvaranja eho-a. Dovoljno je ubosti karticu u PCI slot i imace zvuk i bez kabla.
Ako neko skonta kako se ovo namesta neka obavezno javi.
tesla je napisao(la):Samo da se prikljucim ja imam Asus 7134 u zelenoj kutiji,imam daljinac koji mi radi kao normalno,onda u jednom trenutku prestaje da radi, :zgran: ,e onda ispizd.. pocinjem da ga otvaram, taman kad govn... otvorim,on proradi :wall:
:wall:,nakon toga dva dan radi pa opet ne radi,kad se ponovo desi vise ga ne otvaram nego ga zveknem o krevet pa ponekad proradi inace baterije su nove.STA JE TO VISE I STA DA RADIM![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari