Šta je novo?

Ne radi Asus AAM6010EV-T4 modem

Loookkeeed

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2006
Poena
304
Pozdrav,
Mucim se nekoliko dana pokusavajuci da osposobim intenet konekcije na obe AMD masine ali ne polazi mi za rukom. Neznam sta nisam probao ali ne ide. Iskljucivao sam integrisane mrezne adaptere u Biosu ; zabadaso kojekakve LAN karte s Realtek cipovima (probao sam neke Planet i Dlink karte ali nista) pa ne znam sta se desava . Manifestacije su sledece :
• Na losijoj AMD konfiguraciji gde je instaliran Tigar 10.4.8 kad se udje na network kaze da je Ethernet konekcija aktivna i svetli zeleni kruzic s desne strane ! Kad otvorim safri u kome sam namestio da je pocetna strana Google on je otvori korektno i dozvoli da ukucam nesto u meni za pretragu , nadje to sto trazim ali na sve posle toga kaze “nemogu da nadjem server” pa safri izbaci poruku “nema mrezne konekcije “! Kad onda odem u mrezna podesavanja s leve strane Ethernet konekcije gori crveni kruzic. Kad ponovo ubacim mrezne parametere kaze da je konekcija aktivna ! Probao sam automatski da nadje mrezu ; rucno podesavao PPoE parametere i uvek isto.
• Na jacoj AMD konfiguraciji gde je instaliran Leo4All stalno govori “ne mogu uspostaviti vezu s serverom”. Bilo sta da ucinim nista se nemenja – poruka je stalno ista.
• Modem je Asus AAM6010EV-T4
Ima li neko nekakvih iskustava po pitanju resenja ovog problema.
Hvala

Nazad
Vrh Dno