Šta je novo?

Ne radi Altec Lansing 621

Batrlboom

Slavan
Učlanjen(a)
12.11.2005
Poena
301
Ne mogu da ih ukljucim, dugme na 'daljinskom' ne reaguje. Da li je neko imao slican problem ili zna kome mogu da se obratim za pomoc. Zvao sam servisnu sluzbu PC centra ali je majstor bolestan a meni se zuri.
Unapred hvala.

zicni daljinski |>

Ne mogu da ih ukljucim, dugme na 'daljinskom' ne reaguje. Da li je neko imao slican problem ili zna kome mogu da se obratim za pomoc. Zvao sam servisnu sluzbu PC centra ali je majstor bolestan a meni se zuri.
Unapred hvala.

Ako si malo strucan, otvori daljinski, vidi da li ima "paljevine" na stampanoj ploci...verovtno je u pitanju hladan lem, u tom slucaju nosi u servis. Jedino sto mozes da probas je da kupis sprej za elektroniku, otvoris daljinac, poprskas...i da vidis ima li efekta!

Pogledaj da li mozes da odsrafis onu plocu sa poledjine woofer-a, pa vidi da ti nije izbio osigurac...

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima.
Nisam jos stigao to da probam, ali cu tokom vikenda probati. Na zadnjoj strani imam neki plasticni zavrtanj precnika oko 1cm, da nije to mozda osigurac? U svakom slucaju probacu i da skinem zadnju stranu.

taj plasticni zavrtanj sluzi za kontrolu jacine basa - znaci nije osigurac

Levo od "zavrtnja za kontrolu basa" sa zadnje strane imas osigurac, ubedjen sam da je do njega (5-10 dinara kosta, samo stavi iste amperaze kao stoje i bio, nit manji nit veci).

PozdraV.

Da, osigurač je bio u pitanju. Zamenio sam ga i sada svira.
Hvala jos jednom na pomoći.

Vrh Dno