Šta je novo?

ne radi adobe flash player

spouk

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.09.2010
Poena
159
instalirao sam najnoviji jer se trazi,ali ne radi.Sta moze biti?

A da kažeš koji je to najnoviji kod tebe, koji je operativni sisstem, koja mahina, koji browser, kako si ga instalirao itd. Skup je pasulj

instalirao sam Adobe Flash Player 10.3.183.10 na windows 7 32 ultimate.Posle instalacije mi kaze da je uspesno instaliran.Ali kad ocu da gledam recimo utakmicu preko neta kaze mi da instaliram novi adobe flash player.Ja ga opet instaliram,opet mi kaze da je uspesno instaliran pa kad opet hocu da gledam tekmu preko neta opet kaze da instaliram adobe flash player i tako u nedogled.Imam utisak kao da se uopste ne instalira.

problem je do IE-a, obriši keš u IE-u i restartuj IE, moralo bi da radi

instalirao sam Adobe Flash Player 10.3.183.10 na windows 7 32 ultimate.Posle instalacije mi kaze da je uspesno instaliran.Ali kad ocu da gledam recimo utakmicu preko neta kaze mi da instaliram novi adobe flash player.Ja ga opet instaliram,opet mi kaze da je uspesno instaliran pa kad opet hocu da gledam tekmu preko neta opet kaze da instaliram adobe flash player i tako u nedogled.Imam utisak kao da se uopste ne instalira.

Koji browser je u pitanju?
Dal trazi samo na tom sajtu gde hoces da gledas utakmicu ili i na ostali gde se koristi flasplayer, tipa YT, FB...?

sta je IE?Kako da ga obrisem kesh?Da trazi na svemu.

Poslednja izmena:
IE je internet explorer ili ti onaj browser koji ti dodje uz windows, znaci onaj plavi (plavo E ikonica).
Koji browser ti koristis?

ako sam te dobro razumeo koristim IE mislim 8 ne secam se da sam devetku instalirao.

Instaliraj Google Chrome pa probaj.

Hmm... bas si reciv :p

Da li se problem javlja i na Chrome, opisi malo da bi znali sta je problem. :)

Dečko...batali IE i Chrome...instaliraj lepo "Mozilla Firefox" i da te vidi Bog. Kod nje nema tih problema. Još sada kako je izašao ovaj update sa verzije 6.03 na 7.01...ihahaj, fercera bez problema. Jednom instaliraš Adobe Flash Player i gotova stvar.

A ima li jos neko problema sa trailerima na imdb? Ni na jednoj Operi nece da mi radi, ni na XP, ni na 7 - instaliran novi fles, radi YT, svaki drugi fles, ali imdb trailer nikako. Odavno vec ne radi, nije do novog flesa. Samo stoji crno. Na IE radi, proverio sam.

Zadnja verzija opere i flash player-a na xp-u....imdb trailer-i rade bez problema. Samo mi se par puta desavalo da flash brlja pa moralo "dubinsko" ciscenje.
Mozes ovo da probas:
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html

Probacu, znam da radi drugim ljudima na Operi, samo me cudi zasto mi ne radi na taze instalaciji Wina...nije da mi sad nesto mnogo trebaju traileri na imdb, ali ne treba ostavljati rupe. Hvala.

Vrh Dno