Šta je novo?

Ne rade mis i tastatura posle reinstalacije windowsa

acakololec

Cenjen
Učlanjen(a)
04.03.2011
Poena
154
Pozdrav svima, kao sto naslov kaze problem je u tome sto posle instalacije windowsa ne rade mis i tastatura. Problem se javio pri instalaciji windowsa u zavrsnom delu kada je trebalo da se upise samo korisnicko ime i tu je zakovao. Tokom instalacije kada sam upisivao administrativni pasword sve je radilo.
U pitanju je brandname HP racunar kao i tastatura i mis istog proizvodjaca, a OS WINDOWS XP SP3.

Sta moze biti problem?
Hvala na pomoci

Problem je u tome sto instalacija nije prosla. Bojim se da ces morati da radis ponovo instalaciju.

Kako nije prosla?
Prilikom instalacije, to sam zaboravio da napisem izbacio mi je prozor u kome kaze da neki hardwer nemoze da prepozna, to mi se do sada nije desilo, a naradio sam se instalacija.
Mislite da ce ponovna instalacija windowsa pomoci?

Problem se javio pri instalaciji windowsa u zavrsnom delu kada je trebalo da se upise samo korisnicko ime i tu je zakovao.

To znaci da nije prosla.
Instalacija mora da prodje glatko, u suprotnom ces uvek imati neki problem. Moras da ponovis instalaciju.

Prilikom instalacije, to sam zaboravio da napisem izbacio mi je prozor u kome kaze da neki hardwer nemoze da prepozna

U kom delu instalacije ti je prijavio taj problem?

Neznam tacno, ali mislim kada se vrsila instalacija uredjaja. Izbacio je prozor za dijalog u kome kaze da nemoze da installira neki hardver i jedina mogucnost je bila da se klikne na dugme FINISH.

ista stvar i kod mene resio je u biosu vidi kod usb kontrolora moraju biti na enabled ne secam se tacno sta sam enable-ovao

Vrh Dno