D
Deleted member 9456
Guest
Mint, Ubuntu, Kubuntu, Debian, Kali , SolydXK (debian-testing) sve prestalo odjednom da radi sa najnovijim Catalyst drajverima.
Uradio sam i dowgrade drajvera isto ne radi grafika.
Skinuo totalno grafiku pojavilo se graficko okruzenej ali sad ide poruka [drm:radeon_init] *ERROR* No UMS support in radeon module!
Pogledao sam na netu kazu brisi
Prvo sam pomislio da mi je otisla skoro nova graficka Radeon r7 260x ali kad sam video da mi win radi pao mi je kamen sa srca, gospode boze po ko zna koji put
su zabrljali, zar nije bio dovoljan fijasko sa rupetinom u bashu.
Cak sam iscupao i citac kartica misleci da je on neispravan i deinstalirao Paragon win drajver za pristup ext2/ext3/ext4 particijama,
Hocu da mi rade AMD drajveri ima li resenja ili da dizem ruke od linuksa jer ovo je prevrsilo svaku meru.
Imam 3.16.x kernel onaj navodno super stabilni, u Kali je neki 3.14 a za Debian ne znam nisam stigao jos da poskidam i brisem drajvere
Uradio sam i dowgrade drajvera isto ne radi grafika.
Skinuo totalno grafiku pojavilo se graficko okruzenej ali sad ide poruka [drm:radeon_init] *ERROR* No UMS support in radeon module!
Pogledao sam na netu kazu brisi
Izbrisao ali opet isto dobijam, ista poruka, plus sta ce mi linux bez drajvera kad onda muka da se nasteluj dva monitora ili monitor i TV da rade zajedno.Remove things like "nomodeset", "radeon.modeset=0" and "options radeon modeset=0" in your kernel command line and modprobe.d. Recent versions of the radeon driver only support KMS.
Prvo sam pomislio da mi je otisla skoro nova graficka Radeon r7 260x ali kad sam video da mi win radi pao mi je kamen sa srca, gospode boze po ko zna koji put
su zabrljali, zar nije bio dovoljan fijasko sa rupetinom u bashu.
Cak sam iscupao i citac kartica misleci da je on neispravan i deinstalirao Paragon win drajver za pristup ext2/ext3/ext4 particijama,
Hocu da mi rade AMD drajveri ima li resenja ili da dizem ruke od linuksa jer ovo je prevrsilo svaku meru.
Imam 3.16.x kernel onaj navodno super stabilni, u Kali je neki 3.14 a za Debian ne znam nisam stigao jos da poskidam i brisem drajvere
Poslednja izmena od urednika: