Šta je novo?

Ne prepoznaje TV kartu

Učlanjen(a)
06.04.2010
Poena
154
Imam mycinema p7131 TV kartu, i skinuo sam drajvere sa zvaničnog Asusovog sajta, neće. Instalirah softver sa CD-a koji sam dobio uz karticu i neće. Kaže: no capture device found iako u Device manageru ima ga na listi u multimediji...

Možda pomogne

Slična priča mi se desila pre pola godine sa nekom bezimenom tv kartom. Tri sata sam se drndao sa inst/deinst ovih , onih drajvera. Posle svega se setim priče sa početka internet doba kod nas i konflikata sa modemima i zvučnim kartama i proradilo iz prve kad sam ga premestio u drugi PCI slot.

idi u device manager i tamo bi trebalo da stoje oni zuti usklicnici na mulitimedia dvice. desni klik, idi na add driver (ili kako vec pise) i stavi da ti automatski nadje drajver. to je normalno kod tih TV karti, kod mene je tako radilo sa nekom no name kartom i bt878chipom. software ne propoznaje dok mu ti ne kazes da instalira i drajvere.

Imam mycinema p7131 TV kartu, i skinuo sam drajvere sa zvaničnog Asusovog sajta, neće. Instalirah softver sa CD-a koji sam dobio uz karticu i neće. Kaže: no capture device found iako u Device manageru ima ga na listi u multimediji...

Kako ti vidi karticu u Device manager-u?Jel prihvata driver ili imas mozda upitnik ili uzvicnik pored???Mozda nije problem u driver-ima vec u software-u za tv karticu...

Nema upitnika. Proradilo je na kratko kad sam išao Update driver, pa ubacio CD...i onda opet neće :/

onda nisu dobri drajveri ili software.

Prodaj taj krs za 5-10e, i kupi polovnu Leadtek 2000XP Global TV kartu za ~15e.
I spasis sebe muke.

Vrh Dno