Šta je novo?

Ne preporucujem Hegel H120 i H95 integrisana pojacala

tozovac

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2003
Poena
755
Naime, pre pola godine sam kupio H120, novo, i pojacalo je generalno dosta dobro.

Zasto ga ne preporucujem? Na izlazu za slusalice se cuje tiho zujanje, bez obzira na to koliko pojacali, znaci prisutan je mali brum konstantno. To narocito smeta nocu kod tiseg slusanja na slusalicama, pa izmedju pesama. E sad, da pojacalo kosta 200 evra, mozda bi se moglo progledati kroz prste, ali ovako... nedopustivo!

Nosio sam kod prodavca na reklamaciju, i covek mi pusti identicno pojacalo, i isti problem. Znaci tako je konstruisano. Prodavac mi je rekao da je razgovarao sa proizvodjacem i da i model H95 ima isti problem. Njega nisam slusao, ali proizvodjac garantuje isti problem 😂

Slusao sam i model H190, nema pomenuti problem, kao i svi jaci modeli, sto je i proizvodjac potvrdio.

Prema tome, ako vam je bitan zvuk na slusalicama, zaobidjite ova dva modela. A ako vam mali brum ne smeta, samo navali.

А на звучницима неки брум?

Neću da ti stajem na muku, a realno i nije neka velika, al evo - ako oš da se džoramo za panasonik, ne moraš ništa da doplatiš.

El pošteno?

Тај брум сигурно може да се среди али не би требало уопште да постоји као проблем на новим појачалима.
Да ли постоји опција повраћаја новца или можда замена уз доплату за други модел?
Реално, ако волиш слушалице.... зашто ниси одмах размишљао у правцу посебном појачала та њих него преко интегралца?

Реално, ако волиш слушалице.... зашто ниси одмах размишљао у правцу посебном појачала та њих него преко интегралца?
Ко је могао да очекује тако нешто од појачала тог ценовног ранга. Контао сам да то мора да ради топ, нисам ни помишљао да то проверавам.

Сретао сам се са изузетно квалитетним системима, одличним појачалима. Никада појачало за слушалице није могло да парира оном засебном.
Мене лично слушалице много не привлаче, имам неке основне моделе и слушам преко звучне карте у изузетним приликама. Ипак у гостима сам више пута имао прилике да упоредим како се чује. Ако волиш звук слушалица на дуже стазе размисли о квалитетном засебном појачалу за слушалице.

Da čovek ne veruje da jedna takva firma može sebi da priušti očigledan konstrukcioni propust i da im odgovor bude ***a.

Са техничке стране ово је неопростиво за било које појачало. Лично бих тражио новац назад. Што се тиче засебног појачала па ради бољи посао. Као да неко пита зашто бих куповао засебни дак када постоји интегрисан. Зато што је бољи, а ако већ купујем хифи опрему то су правила игре. Зашто додајеш снагаша авр када има појачала у себи? Зато што је неупоредиво боље. :)

Nazad
Vrh Dno