marinko98
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.08.2005
- Poena
- 875
Sastavio sam računar od sledećih polovih(ram je jedino nov) komponenata:
MB ASUS Sabertooth 990FX r 2.0
GPU Asus GTX 650Ti Boost OC 2GB DDR5
CPU AMD FX8350
Ram Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz
HDD 1TB
PSU Corsair HX520W
Kučište Thermaltake Xaser III
Prilikom startovanja računara, ne pojavljuje se boot csreen. Na ekranu monitora samo se na kratko pojavi no signal i ništa više. Zelena led lampica u donjem delu ploče, zelena led na grafičkoj i crvena led lampica između prvog memorijskog slota i socket-a svetle konstantno. Ventilatori na kuleru, grafičkoj i kućištu(kojih ima 7) se vrte i tako do god ne ugasim računar na prekidač na napajanju.
Probao sam još dve grafičke kartice, ali promena nema, sve isto. Probao drugi monitor, druge kablove, isto...
Bios sam apdejtovao(preko flesh diska), ali tokađe promena nema.
Zna li neko u čemu je problem i šta dalje raditi?
MB ASUS Sabertooth 990FX r 2.0
GPU Asus GTX 650Ti Boost OC 2GB DDR5
CPU AMD FX8350
Ram Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz
HDD 1TB
PSU Corsair HX520W
Kučište Thermaltake Xaser III
Prilikom startovanja računara, ne pojavljuje se boot csreen. Na ekranu monitora samo se na kratko pojavi no signal i ništa više. Zelena led lampica u donjem delu ploče, zelena led na grafičkoj i crvena led lampica između prvog memorijskog slota i socket-a svetle konstantno. Ventilatori na kuleru, grafičkoj i kućištu(kojih ima 7) se vrte i tako do god ne ugasim računar na prekidač na napajanju.
Probao sam još dve grafičke kartice, ali promena nema, sve isto. Probao drugi monitor, druge kablove, isto...
Bios sam apdejtovao(preko flesh diska), ali tokađe promena nema.
Zna li neko u čemu je problem i šta dalje raditi?