Šta je novo?

Ne-opirujuci botovi u CS Source

Bojan_N

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
650
Da, evo mene sa jos jednim pitanjem. Malo sam krenuo da se zezam sa CS-Source i probao one "integrisane" botove i provalio da su stvarno jako glupi, kad ih ja, koji sam inace retard za CS, odvalim ko svinje na 3 nivou tezine (za koji sam cuo da je najveci). E pa da vas pitam, imaju li neki dobri botovi za CS, gde mogu da se skinu jer mi nije zanimljivo da ove dernjam ko lud? Imaju li oni POD botovi za source jer oni su meni najbolji? Bio sam na sajtu tih pod botova i nista ne vidim.
Unapred se zahvaljujem na odgovorima.
Pozdrav

Nema. Idi u igraonu, ili na steam da ti malo spuste ego :)

Ma batali source i uzmi da igras coundition zero koji ima najbolje botove za counter ikad vidjene, smarao sam se i ja sa sourcom dok nisam presao na Czero

namestite tezinu za botove

BOt_dif.... kucate i pojavi vam se komanda.Naime integrisani botovi imaju 3 stepena tezine.Stavi na 3 pa onda vidi da li su glupi.

Ma koji bre 3. Pa i 10 nivoa da imaju mislim da bi bili glupi. Ai botova je katastrofa!

Botovi za CS:S su odlično urađeni, ako vam se ne sviđaju, tutanj na neki ruski server pa pikajte tamo CS:S...

Igram kanter odkad je izasao i mogu vam reci da standardni botovi koji dolaze uz kanter su katastrofa totalna!Najgori botovi za kanter uopsteno!Nego ja sam se bacio na skidanje patcheva za sc:s i nasao jos davno jedan na emporijevom sajtu!Bio je tezak negde oko 100mb(ispravljene neke gluposti,dodoaci i napokon novi botovi!)kao sto i svaki patch za cs sadrzi!Naime ovi botovi kako igraju je bolesno!Racunajte da su ovi(od 4 nivoa tezine!) na easy(najlaksem!) mnogo gori od standardnih na najtezem!Nisu glupavi,naivni ili spori!Naime bacaju bombe,sunjaju se,taktiziraju,a gadjaju nenormalno i kada stavis na extra(4/4) da si najbolji kanteras na svetu ne bi ih pobedio!Upravo jedina prava stvar koju bih vam preporucio!
fajl se zvao Css_update_170105.exe! Mozda sada ima i novija verzija!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno