Šta je novo?

Ne moze da se ucita ni jedna stranica...

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Ni IE ni Mozila
Pretpostavljam da je neki virus al mi se desilo juce na 3 masine, pa jel slucajno?

Masine nemaju veze jedna s drugom, nisu u nekoj mrezi niti slicno

Na sve tri instalirani svi patchevi i imaju Kaspersky instaliran. WinXP pro
E sada to mi se pre desavalo, instaliram antivirus i druge *******cije i nikada nisam uspeo to da popravim pa najlakse i najbrze instaliram sistem.
E sada se to desilo na tri masine odjednom pa ko ce to instalirat verovatno ima neko resenje...

Konekcija modemska i konektuje se normalno i diskonektuje. Osim sto nece da se otvore strane nece nista drugo npr Kaspersky update... Znaci protok 0.
Jel to neko resavao na laksi nacin?

Poslednja izmena:
aha
drajveri za modem su mi pravili takav problem

ako je na 3 razlicite masine iz cista mira i u isto vreme nastao problem, jedini logican uzrok kog mogu da se setim je provajder...probaj drugog

ako je na 3 razlicite masine iz cista mira i u isto vreme nastao problem, jedini logican uzrok kog mogu da se setim je provajder...probaj drugog

Ovo zvuci najlogicnije.
@soni
Javi kakvi su rezultati kada se konektujes kod nekog drugog provajdera.

jok .... viruscic ili trojanac adware, spyware ,, kako god se to danas zvalo

Sinoc odem do malog burazera (modemska veza) i kaze mi da ima frku "internet radi par sekundi i onda nece ni jedan sajt da otvori" ...

i stvarno, konektujem se radio par sekundi i iskoci ono upozorenje od firewall-a da neki "bsvd.exe" (ili tako nekako) oce na net ... ja ga naravno ne pustim i momentalno ni jedan sajt nece da otvori ... burazer mi rece da je rezultat isti i da mu das pristup i da mu ne das ...

Cak nije bio lenj pa je ganjao fajl i uganjao ga u windows/system32 i kaze obrise ga, kad eto ga opet ...

Nakon toga sam mu metnuo NOD i AAW i rekao mu da pusti da radi i ... cekam da se probudi da mi jai sta je bilo ...

cekaj, uspeo si da zarazis tri masine odjednom???:trust: i pored toga sto sve imaju update-ovan kaspersky? Kakav si ti car.
Brate nemoj da posecujes vise sajtove sa kojih si pokupio to i resen problem.

cekaj, uspeo si da zarazis tri masine odjednom???:trust: i pored toga sto sve imaju update-ovan kaspersky? Kakav si ti car.
Brate nemoj da posecujes vise sajtove sa kojih si pokupio to i resen problem.

HEH, pa nisam ja zarazio masine, BRE!!!:mad:

Mora da si neki spamer, brate ti si neki saljivdzija bas:trust:

Poslednja izmena:
U isto vreme na tri masine pa reko mozda je neki poznati virus, znate za njega i imate resenje, il je to ono slucajno. Treba da idem da resim pa da se ne mlatim previse...

offtopic:
@soni: Ti nekom pričaš da je spamer a kucaš tri posta za redom u 9 minuta!!!:d Koristi edit..

Skinuo disk i kod mene skenirao,nista nisam nasao

Nazad
Vrh Dno