Šta je novo?

Ne mogu povratiti deletirane slike

zeljko721

Cenjen
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poena
151
Probao sam sa handy recovery i piše mi (za C local disc NTFS)
''Handy recovery can not obtain required access to the disc. Please make sure that you have administrative rights on your computer...''
E sad išao sam u control panel >user accounts i tamo obzirom da sam ja administartor, tamo sam otvorio za gosta i još jedan account i promenio svoje administartor slovo ''z'' u 721'' ali kao limited, sad nikako nisam administrator niti sam onda pre imao mogučnost da pročešljam local disc za tim slikama, znači dva su problema, kako da vratim administraciju i potom i slike iz kante za smeće, mada ne znam jesam li išao ccleanerom pa možda su trajno obrisane, a stvarno su mi važne.
Hvala mnogo.

Probaj ovaj program. Mali je i besplatan, ali sam se ja odusevio sta sve može da izvuče sa diskova, sa svih particija.

http://diskdigger.org/

recuva nece da se instalira jer sad nisam admin na racunaru, kako da povratim admin stanje?
ono prvo sad cu videti pa odgovoriti cu.
mngo hvala

diskdigger unregistered piše mi access denied
a neke pune forme uopšte diks ili usb ne prepoznaju, prazan meni, ali bitno je prvo kako da vratim admin status, dobro hvala i polako malo cu googlat oko admina - verovatno to ui je problem pa ne mogu handy recoveriem uopste ''analizirati'' c local disc
hvala

Hm, manje-više besplatan ;)
http://diskdigger.org/node/16

Ja bih predložio da se proba i program Recuva (od autora CCleanera).

Moguće da je ova nova verzija shareware, ali mislim da je prethodna, koju sam ja koristio, bila free. Doduše, nisam siguran, ali znam da mi je završila posao. Izvadio sam sve što se moglo izvaditi, mnogo više nego sa neka 2-3 druga programa, sa kojima sam pokušao (ne sećam se koji su to bili). Ovaj mi je ostao u sećanju, zato što je bila izuzetno mala instalacija, radioh je 100x brže od ostalih, i našao je 100x više fajlova koji mogu da se recoveruju. ,)

Šta su to deletirane slike?

1. Kreiraj novi account ,koji ce takodje imati sva prava - Administrator
2. Restartuje racunar
3. Uloguj se sa novim accountom
4. Skini sledeci besplatan program ===>>> http://ntfsundelete.com/
5. Pokreni program,selektuj particiju C:/ i preskeniraj i vidi da li ce da ti nadje fajlove
6. Ako nadje opcija Restore- Save As na drugu particiju ili USB

Pozdrav,javi sta si uradio

''This volume looks like non-NTFS. Cannot perform scaning'' - piše na instaliranom ntfsundelete, međutim ima verzija koja se naruzeje na disk pa onda, e ne znam da li to, obzirom da je i svega previše.
Inaće bitan mi je dan kao i slike, a dogodi se pa eto.
Uspio sam do sada jednu od 4 bačene spasti sa ovim DiskDiggerom to je čudo koliko taj program slika izbaci, pola dana a čak i čitav imam šta pregledavati da nađem dakle još tri, a ima jedna bitna veoma.
Što se tiče recuva on izbaci malo, možda je vezan sa ccleanerom obzirom da je moguće da sam ccleaner koristio pa mi ovaj ne izbacuje očišćene slike.
Ma nek sam barem jednu, a volio bih ako može bar jednu ili dve, a ima još tri, pa moram češljati jer ovaj disk digger bnema šta ne izbaci, ali čini mi se kao uduplano, ali nije moram da sam kopirao te slike pa ih bacao u kantu više puta pa to izbacuje.
Hvala.

''This volume looks like non-NTFS. Cannot perform scaning'' - piše na instaliranom ntfsundelete, međutim ima verzija koja se naruzeje na disk pa onda, e ne znam da li to, obzirom da je i svega previše.
Inaće bitan mi je dan kao i slike, a dogodi se pa eto.
Uspio sam do sada jednu od 4 bačene spasti sa ovim DiskDiggerom to je čudo koliko taj program slika izbaci, pola dana a čak i čitav imam šta pregledavati da nađem dakle još tri, a ima jedna bitna veoma.
Što se tiče recuva on izbaci malo, možda je vezan sa ccleanerom obzirom da je moguće da sam ccleaner koristio pa mi ovaj ne izbacuje očišćene slike.
Ma nek sam barem jednu, a volio bih ako može bar jednu ili dve, a ima još tri, pa moram češljati jer ovaj disk digger bnema šta ne izbaci, ali čini mi se kao uduplano, ali nije moram da sam kopirao te slike pa ih bacao u kantu više puta pa to izbacuje.
Hvala.

Da li si siguran da ti je particija NTFS...i ako jeste izgleda da je poprilicno ostecena.E sad sta bih ja uradio,prvo bih particiju skenirao sa Partition Table Doctor-om ,pa bih tek onda pokusao skeniranje sa nekim od programa...moj predlog je da pokusas i sa ovim ---->>>> http://www.runtime.org/

Uspeo sam.
Recuvom sa USBa sa kog su takodjer bile obrisane. Ne znam sta mi je sa hardom, moze biti da nesto nije u redu, ne znam. Probao sam dosta toga na hard ali nista nisam uspeo pa probah USB i super. Svim članovima bencha veliko HVALA.
Evo nekih soft koje sam probao, neki kazem:
EASEUS Photo Recovery 2.1.1
Lexar Image Rescue 3.0
DDR - Digital Picture Recovery(Demo)
R-Studio data recovery
power data recovery...itd.
evo i diskdigger je uradio preko USBa kao i recuva.
Jos jednom hvala svima.
Na kraju moram reci da sam se oko podneva dobro nasmejao na ono gore sa ''deletirano'' trebalo bi ovu rec priupitati u Beograd pred spomenik Vuku Karadžiću, ko zna možda Vuk kad bi čuo tu reč, možda bi od šoka pao na stranu,...možda bi oživeo i zapisao, ko zna. Eto malo šale što se tiče modernizama u našem rečniku, kao i uopšte modernizama, u smislu toga da više ne sedite za stolom sa ljudima, ne, vi sad imate sličice njihove na fejsbuku i tamo su oni i tako se to danas radi. Smešno da pukneš gde smo. Do vidjenja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno