Šta je novo?

Ne mogu obrisati fajl - pomoc!

bokii

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2006
Poena
304
Nesto sam radio oko prebacivanja iz jednog u drugi format pa je tu nesto puklo i jedan fajl (film) mi je ostao na C particiji koga nikako ne mogu da obrisem :-( Velicina tog fajla nije mala ~2Gbajta i nalazi se u tridesetak i nesto foldera, svi u nizu i otekne mi prst od skljockanja misem dok dodjem do njega. Probao sam na razne nacine to da izvedem ali ne ide, molio bih nekoga ko zna da mi pojasni kako npr iz dos-a ili iz windows-a da to uradim korak po korak posto nisam vican u takvim stvarima. U prikacenoj slici je prozorcic koji iskoci kada pokusam sa klasicnim delete, mozda je od pomoci..
Koristim Win XP sp1.
Hvala svima unapred!

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    27.2 KB · Pregleda: 69
skini obavezno programcic Unlocker. Velicine par Mb, veoma mocan kod bilo kakvih kocenja, zabrana brisanja i sl... Meni licno jako mnogo pomaze posto cesto premestam podatke izmedju particija, a i komp ne restartujem danima (ne gasim mesecima) pa se nagomila zaostalih procesa koji stalno koce nesto. Najcesce me winexplorer gusi. U svakom slucaju, siguran sam da ce ti koristiti, ja imam1.8.5 verziju a verovatno ima i novija sada.
pozz

Hvala drugar uspelo je!!! Neverovatno lako i jos ne mogu da verujem da sam obrisao ovu moju muku, uhh.. :) Program je velicine 192kbajta a tako mocan, evo adrese gde moze da se skine http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.5.exe i nadam se da ce koristiti i drugima.
Hvala jos jednom marcedjani!!!

Problem ti je bio u security,foldera i fajla koga si hteo da obrises, izgubio je Administratorski i Everyone user sa full kontrolom!

a mozda je samo neki proces blokirao brisanje tj.neki deo sistema/program je koristio doticni fajl i nije se pravilno ugasio prilikom prestanka koriscenja istog. sto se desava vrlo cesto.
Nesto sam radio oko prebacivanja iz jednog u drugi format pa je tu nesto puklo
sto i lici na ovo, program nije odradio do kraja i nije se pravilno ugasio posto je "pukao"

Nazad
Vrh Dno