Šta je novo?

ne mogu ni jedan NORTON da instaliram tj. da mi radi

dejand

Cenjen
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poena
154
Ovako imao sam Norton InternetSecyrity 2011 najnoviju verziju.Koristio sam jedno vreme i onda sam ga nekoliko puta deinstalirao pa ponovo instalirao jer sam hteo da vidim kakvi su drugi anti virus programi,i sinoc kada sam hteo da instaliram ponovo posto sam se odlucio za njega, posle instaliranja samo mi pocrveni ono gde treba da pise secure i pise your computer risk.Ni sa jednog sajta kada skinem mi ne dozvoljava da ga imam ssve se isto dogadja,instalira i pocrveni i to je to.Da li mi neko moze pomoci, i reci sta da uradim osim(kupovine leglnog) jer mi ne pada na pamet da kupim.Sta mislite u cemu je problem.Hvala unapred svakom ko mi pomogne.

Tako je to kad se čovek sigra sa gomilom AV programa. To nikako nije pametno, a sad znaš i sam to ;)

Anyway, reinstaliraj Win, pa onda stavi neki AV program (naravno, ne Nortona :D )

Mozda da probas ono najjednostavnije - vidi na desno dugme da li ti daje neku opciju kao sto je "enable" ili slicno. Mozda je samo ugasen tj. neaktivan, posto to ima svaki AntiVirus i svaki FireWall. Cacni mu malo opcije. Ja ga nemam pa ne znam tacno sta da trazis...

Ako to ne moze tako, ja nikako ne bih ponovo reinstalirao Windows zbog glupog AV. Instalirao bih besplatni AV kao sto je Avast ili Avira. Ja na 3 kompa koristim Avast i PCTools FireWall (isto besplatan) i nemam problema sa virusima.

Ja bih ti cak savetovao i ako proradi Norton Security, da ga promenis za ovu FREE kombinaciju.

Ajd, srecno!

Ako to ne moze tako, ja nikako ne bih ponovo reinstalirao Windows zbog glupog AV.

Ali, ovo je problem:
"onda sam ga nekoliko puta deinstalirao pa ponovo instalirao jer sam hteo da vidim kakvi su drugi anti virus programi"

U svakom slučaju, i ja preporučujem free programe, ali više (de)instaliranja raznih AV programa nikako ne zvuči dobro!

Bit defender ili kaspersky u najgorem slucaju warbot sve ostalo ko i da nemas..

Da reinstaliram win to nikako zbog anti-virus programa,ja imam avast 5 ali mi je usporavao kompjuter samo tako a zbog cega ne znam, i sada je neaktivan stoji u my documents>programs.Trenutno sam na nod 32 4 zadnja verzija.imam i KIS2011 zadnju verziju isto stoji gde i avast 5.Imam hitman pro 3,5,mc shield, malware bytes anti malware. super antispaware.Da mi avast ne usporava kompjuter njega bi koristio, a zbog cega ga usporava ne znam. Imam asus m2a-mx,ddr2=1gb,amd athlon 64=2,2mhz,hdd=maxtor=80gb.E sada sta bi bilo za mene najbolje za ove perfomanse a da ne usporava kompjuter, da mi ne otvara stranicu 15sekundi kao sa avastom.

Da li mi neko moze pomoci, i reci sta da uradim osim(kupovine leglnog) jer mi ne pada na pamet da kupim.Sta mislite u cemu je problem.

Hoćeš da kažeš da nemaš legalni nego piratizovani i žališ se ovako javno što ti ne radi?

Evo savet, koristi neki free AV, kao što je MSE ili AVG na primer.

Da reinstaliram win to nikako zbog anti-virus programa,ja imam avast 5 ali mi je usporavao kompjuter samo tako a zbog cega ne znam, i sada je neaktivan stoji u my documents>programs.Trenutno sam na nod 32 4 zadnja verzija.imam i KIS2011 zadnju verziju isto stoji gde i avast 5.Imam hitman pro 3,5,mc shield, malware bytes anti malware. super antispaware.Da mi avast ne usporava kompjuter njega bi koristio, a zbog cega ga usporava ne znam. Imam asus m2a-mx,ddr2=1gb,amd athlon 64=2,2mhz,hdd=maxtor=80gb.E sada sta bi bilo za mene najbolje za ove perfomanse a da ne usporava kompjuter, da mi ne otvara stranicu 15sekundi kao sa avastom.

O...pa cini se da bi ipak bilo bolje da reinstaliras windows...previse je svega...:d
I instaliraj Aviru posle reinstala windowsa.

Ako te avast koci, mozes da mu smanjis za real-time shieldove sensitivity tj. heuristics sensitivity. Da ne "ore" po svakom sra*cetu uzduz i popreko, nego odmereno. Mozes i da iskljucis neki od realtime shieldova, pise ti koji je za sta.

Ili probaj aviru ako ti je lakse, i ona je bas dobra. I nju malo podesi... Ne znam samo koji je zahtevniji, posto se ne primecuje na mojoj masini.

kupuz> pa, dobro, ako je bas izje*ao windows, reinstall je prava stvar.

A da ti lepo iskljucis taj komp na jedno godinu dana pa da te bog vidi...nadjes neku zabavu i pricas malo sa ljudima kako koristiti racunar...win ces morati da reinstaliras jel si ga totalno ugusio sa tom paranojom umesto da radis nesto korisno.

A mozda mu je jednostavno istekla licenca za taj Norton :D
U kojem razmaku (vremenskom ) si isprobao sve te antivirus programe ?

Ovako, problem je resen.Nisam bio aktivirao account kada ga instaliram, upisivao sam pogresnu sifru tj. jedno slovo sam zaboravljao, jer kada se instalira norton mora da se nakacis na njihov server da provere nalog tvoj,. A ja sam stalno upisivao pogresnu sifru, i posle sam otisao na njihovu stranicu, i tacno stoji koliko sam puta ja pokusavao da instaliram i dobija se aktivacioni kljuc.Evo sada radi Norton samo tako, na tri meseca probnog perioda.I odgovorite mi zasto ne volite Norton,kada je on sada na u prva tri anti-virus programa.

Jedino Pcworld forsira Norton antivirus,Mcafee i sve sto je americko dok vecina ostalih daju nesto relevantnije testove od njih..dosta su ga poboljsali ali po mnogim testovima i dalje zaostaje u odnosu na Kaspersky i jos neke.

Nazad
Vrh Dno