Šta je novo?

Ne mogu instalirati Windows 7

gordan84

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2008
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
5800x
GPU
4070 Ti
Ubacio sam SSD i ne uspjevam instalirati Windows 7; dođe do dijela gdje piše "Coping windows files" i pređe na drugu stavku za sekundu tj. "Expanding windows files" i tu zaglavi.
Kod normalnog instaliranja proces kopiranja fajlova sa dvd-a za instalaciju traje par minuta, a ovdje odmah napuni 100% za sekund što znači da nešto nije u redu.

Probao sam instalirati windows i drugim metodom, pokrenem instalaciju direktno iz windowsa (windows instaliran na hdd-u, a instaliram na novi ssd) i tu se desi problem na drugoj stavci, tj. "Expanding windows files", izbaci neku grešku da nisu u redu fajlovi.

Imate li neki savjet kako da instaliram windows 7?

Hvala!

Raskaci ostale hardove,i ako si OC komp vrati na default podesavanja.
Iskljuci flopi u biosu.
Postoji mogucnost da ti je dvd los narezi drugi sa minimalnom brzinom.

Ja sam imao takav problem,meni je bio problem u dvd romu i diskovima,probao sam sve,od zamene procesora preko rama i na kraju zamenio dvd i disk i proslo sve bez problema,nekad nece da predje 0% a neke diskove dodje do 3 i tu izbaci taj error,probaj preko usb da instaliras ili zameni ovo,nadam se da sam ti pomogao(ja sam se mucio oko 7 dana dok nisam shvatio da je to problem,inace sam prvobitno probao sa novim dvd i on je pravio problem,stavio sam neku staru guju koju znam da radi i sve je proslo bez problema)

Nazad
Vrh Dno